Un parfum, un plover fain, un ceas, un parfum, ceva personalizat o cana ar fi fain, sau poate are vreun hobby si-atunci cumpara-i ceva simbolic.
Pai fiindk e special, e majoroat doar, iti trebuie ceva haios in cadou. asa a primit si sora`mea. eventual i`ai o sampanie. o minge de fotbal ceva nike sau puma.si amuzant ii poti lua un biberon.sau o suzeta, sau chiar un prezervativ sau cartea aceia cu 100 lucruri incitante pentru barbati.sau cele mai tari pozitii de sex
E normal trebuie sa ai ceva special si amuzantFunda?
Pai. fai cadou un tricou, niste blugi daca e emo un fixativ un breloc, o insigna sunt multe idei.
Reviste gen fhm si playboy o femeie gonflabila si ii spui" gata esti major ai voie incearcale"
Super ideile! Treaba este urmatoarea:Mergeau daca era un majorat obisnuit.Se tine intr-un restaurant de lux cu lume la costum si fara hip-hop sau manele. O sa fie ca o petrecere monotona de lux cu lume buna.Eu am fost invitat pentru ca sunt singurul cu, care el fumeaza iarba.Ca asa stiam si eu sa ii fac cadouri traznite.Scuzati ca nu am dat de la inceput detalii.
Ce isi doreste de exemplu naruto ultimate ninja storm 3D sau o petrecere cu fete si baieti
Pai nu stiu poate o bluza, ochelari de soare, tot felul de porcari cale le gasesti...
Ma voi duce afara si voi caută cel mai mare **** cu o Cireașa in vârf, ai spus tot felul de porcarii care le găsește. Fiți mai expliciți oameni, daca sunteți oameni
Flaviia16 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: