| BaiatuCuPizza a întrebat:

Ce cadou sa fac lu un baiat care face 18 ani? Idei cat mai multe vreau. Multam!

14 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Un parfum, un plover fain, un ceas, un parfum, ceva personalizat o cana ar fi fain, sau poate are vreun hobby si-atunci cumpara-i ceva simbolic.

| BYBY a răspuns:

Pai fiindk e special, e majoroat doar, iti trebuie ceva haios in cadou.hee hee asa a primit si sora`mea. eventual i`ai o sampanie. o minge de fotbal ceva nike sau puma.si amuzant ii poti lua un biberon.sau o suzeta, sau chiar un prezervativwinkinglaughing sau cartea aceia cu 100 lucruri incitante pentru barbati.sau cele mai tari pozitii de sex
E normalwinking trebuie sa ai ceva special si amuzantwinkingFunda?

| StasN9 a răspuns (pentru BYBY):

O sa zica... ca vrea sa incerci pozitiile cu el ..si prezervativul e pentru astabig grin

| xXGumiTsAXx a răspuns:

Un tricou, un parfum de calitate etc happy
Sper ca am ajutat big grin

| shhadow a răspuns:

Pai. fai cadou un tricou, niste blugi daca e emo un fixativ un breloc, o insigna sunt multe idei.

| Michelle_5585 a răspuns:

Buna!:D
Uite aici niste idei
http://www.tpu.ro/......ti-repede/
succes:>

| rahelyta a răspuns:

Reviste gen fhm si playboy o femeie gonflabila si ii spui" gata esti major ai voie incearcale"rolling on the floor

| BaiatuCuPizza explică:

Super ideile! Treaba este urmatoarea:Mergeau daca era un majorat obisnuit.Se tine intr-un restaurant de lux cu lume la costum si fara hip-hop sau manele. O sa fie ca o petrecere monotona de lux cu lume buna.Eu am fost invitat pentru ca sunt singurul cu, care el fumeaza iarba.Ca asa stiam si eu sa ii fac cadouri traznite.Scuzati ca nu am dat de la inceput detalii.

| ALINADIANA a răspuns:

Bijuterii din argint, daca prefera

| lupu123puma789 a răspuns:

Fai o petrecere, si daca nu are iubita, invita multe fete
SUCCES

| phi399 a răspuns:

Ce isi doreste de exemplu naruto ultimate ninja storm 3D sau o petrecere cu fete si baieti big grin

| dedegirll a răspuns:

Pai nu stiu poate o bluza, ochelari de soare, tot felul de porcari cale le gasesti...

| Gabriel_Samfira_1974 a răspuns (pentru dedegirll):

Ma voi duce afara si voi caută cel mai mare **** cu o Cireașa in vârf, ai spus tot felul de porcarii care le găsește. Fiți mai expliciți oameni, daca sunteți oameni