Un parfum ar fi frumos sau o poza cu voi doua pusa intr.o rama frumoasa cred ca ar merge. Ceva care sa il pastreze si sa ii aduca aminte de tine. Funda?
Dai un cadou simplu ii va placea oricum ceva cum ar fi un ol cu flori pe care sa le creasca
Poti sa ii cumperi haine, bijuterii, o carte(ceva ce ii place) sau un parfum chestii de astea
O bijutarie.E o inima, care scrie Best Friend si se desparte.Adica jumatate e la ea si jumatate la tine.La mine in oras costa vreo 25 de lei, dar e doar pandantivul. Daca vrei si un lantisor de argint unul costa vreo 18 lei. Sper ca te-am ajutat, bafta si la multi ani prietenei tale.:*
Gandeste-te la ce ii place ei, ce isi doreste. Daca iti permiti poate ii indeplinesti visu`.
Apropo, imi place poza ta
Pai daca are sub 14 ani o jucarie webkinz cu cod e sssuuuupppeerr tare
daca are peste 14 ani ceva bluza (haine) sau o pusculita (dar sa nu uiti de ciocolata nu trebuie sa lipseasca) o bratara sau un ursulet (o jucarie ) niciodata nu esti prea mare sa primesti cava de plus
Sau daca e cea mai buna pritena a ta cred ca ai observat ce lucru ii place si ai putea sal oferi pe acela
ralluca15lp întreabă:
Alleexandraaa20 întreabă: