| maria_4358 a întrebat:

Ce cadou sa-i fac celei mai bune prietene?

Răspuns Câştigător
| Anonymussy a răspuns:

Un parfum ar fi frumos sau o poza cu voi doua pusa intr.o rama frumoasa cred ca ar merge. Ceva care sa il pastreze si sa ii aduca aminte de tine. Funda?

6 răspunsuri:
| csmin a răspuns:

Dai un cadou simplu ii va placea oricum ceva cum ar fi un ol cu flori pe care sa le creasca

| maria_4358 explică:

Umj,ca,ca,u,hmggkygmgfjjjjjjjjjjj

| justagirlll a răspuns:

Poti sa ii cumperi haine, bijuterii, o carte(ceva ce ii place) sau un parfum thinking chestii de astea

| alinae a răspuns:

O bijutarie.E o inima, care scrie Best Friend si se desparte.Adica jumatate e la ea si jumatate la tine.La mine in oras costa vreo 25 de lei, dar e doar pandantivul. Daca vrei si un lantisor de argint unul costa vreo 18 lei. Sper ca te-am ajutat, bafta si la multi ani prietenei tale.:*

| Neimportant a răspuns:

Gandeste-te la ce ii place ei, ce isi doreste. Daca iti permiti poate ii indeplinesti visu`.
Apropo, imi place poza ta

| Jolley a răspuns:

Pai daca are sub 14 ani o jucarie webkinz cu cod e sssuuuupppeerr tare
daca are peste 14 ani ceva bluza (haine) sau o pusculita (dar sa nu uiti de ciocolata nu trebuie sa lipseasca) o bratara sau un ursulet (o jucarie ) niciodata nu esti prea mare sa primesti cava de plus
Sau daca e cea mai buna pritena a ta cred ca ai observat ce lucru ii place si ai putea sal oferi pe acela

Întrebări similare