| Villy0po a întrebat:

Ce cadou sa-i iau finei mele? ea este mai pretentioasa si are o situtie financiara destul de buna(nu pot sa ma duc la ea cu orice) Luni este ziua ei... ceva care sa nu coste mult. Fuda pentru ideea cea mai buna

5 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Daca e pretentioasa, da-i bani ei sa-si cumpere cadou. Mi se pare cel mai corect, parerea mea. Sa fie sanatoasa.
Bafta.

| Ecea a răspuns:

Poti sa ii cumperi o carte buna sau o mica colectie de cd-uri cu muzica clasica, sau ceva asemanator.
In general astea sunt cadouri care sunt bine primie.

| Kitty97_6626 a răspuns:

Depinde ce varsta are. eu i-as cumpara un inel de argint nu costa asa de mult. daca are pretentii il poti lua din mall happy. este ieftin si rentabil. si il va avea toata viata. Sper ca ti-am fost de folos.

| Kitty97_6626 a răspuns:

Depinde ce varsta are. eu i-as cumpara un inel de argint nu costa asa de mult. daca are pretentii il poti lua din mall happy. este ieftin si rentabil. si il va avea toata viiata. Sper ca ti-am fost de folos.

| Dianutsa a răspuns:

Buna,depinde cati bani vrei sa cheltuiesti happy. Poti sa te duci la mall (daca spui ca este mai pretentioasa si are o situatie financiara buna) cu siguranta v-a aprecia un lucrurile de firma, si apropo depinde si varsta pe care o are happy