| oollgguuttzzaa a întrebat:

Ce cadou sa le fac prietenilor de Craciun?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uof, iar a început potopul de întrebări gen "ce cadou să-i fac iubitului, prietenilor, mamei mele etc?"...
Mai sunteţi mulţi?

| motan444 a răspuns:

Depinde de prieteni daca sunt prieteni de distarctie iale de baut daca sunt de suflet iale ceva sa aiba amintire daca sunt de familie merge cu flori bomboane o felicitare cu ceva urari si ai scapat laughing

| Planta55 a răspuns:

Gandeste-te ce le plac si iale acel lucru big grin

| derliaelena a răspuns:

Ceva pe placul lor.

| BlackStorm a răspuns:

Acuma depinde de persoana si de personalitatea eihappyDaca este un prieten bun, cumparai ceva care sa ii ajunga la inimahappyceva care sa il tina pentru totdeauna!happyFunda?

| Maruselu000000 a răspuns:

Buna,Craciunul e o sarbatoare magica,care stirneste fiori in fiecare inima! Uite,ceea ce tine de cadouri, poate e copilaresc ce vreau sa spun acum. Spre exemplu eu m-am gindit sa-mi intreb prietenii ce cadouri voiau ei de mici, darcare au ramas neimplinite, fiindca mosu nu a prea tinut cont de toateIn acest fel voi afla taina dorintelor si daca voi avea posibilitatea le voi darui acele cadouri mult dorite...Ei bine, daca nu iti place varianta aceasta poti sa tii cont de ce le place lor sa faca si sa i-ai anume ceva folositor pentru pasiunea lor..Eu spre exemplu de ziua prietenului meu i-am cumparat o undita, fiindca ii place mult pescuitul.A fost o surpriza minunata!