Paaaai... As vrea cate un 10 de la fiecare profesor, un inel si o floare de la prietenul meu, o masina de la tata, o surpriza de la mama (in sensul sa vina acasa mai repede),... si multe altele
Ah si sa nu uit! Aia de la Bingo de la Antena 1 sa-mi dea mie premiul cel mare
Serios: mereu ma incanta florile, mai ales cele in ghiveci
Eu nu am pretentii la cadouri, niciodata nu am avut.insa mi-ar placea ca orice ar fi.sa fie daruit din inima.:Xcred ca un cadou ideal ar fi,, o dragoste adevarata
Salut! Nu am pretentii la cadouri, atata timp cat in preajma mea imi vor fi alaturi persoanele dragi mie si vom petrece timpul simtindu-ne bine.
Cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit pana acum sunt viata, credinta, iubirea, prietenia si tot ceea ce mi-a fost dat de la Dumnezeu!
Sincer? as dori sa am o nora care sa ma aprecieze si sa mi faca baiatul fericit. altceva nimic pentru ca o mama doreste sa le fie copiilor bine ok te pup
Toate ti-se va andeplini, numai daca m-a anveti cum s-a trimit mersi. privgate...
Sa am prieteni adevarati.deocamdata atat. poate si sa nu ma mai evite un baiat...si nici eu pe el.si sa spuna ceva el ca ma oftik rau...nu a spus nimic... ce tot vorbesc...nici nu ne-am vazut fata in fata...de o saptamana...
vnvrgvskjdv întreabă:
AnonimA întreabă: