Cadoul cel mai mare ar fi sa sarbatoresc cu absolut toate rudele ce mai traiesc intr-un loc frumos. Ar iesi ca o mica nuntaEu sa am atitia bani sa le pot plati la toti atit cazarea de o noapte acolo unde mergem cit si masa pe o zi.Si sa fie toti sanatosi si bine dispusi si sa dansam pina picam jos.Sa jucam si perinita
Pai ziua mea a trecut, deci de Craciun ::: pai... nu prea stiu
imi doresc multe lucruri care nu mi le poate cumpara nimeni, pentru nu sunt materiale... l-as vrea pe profesorul meu de mate inapoi. si atunci nu mi-ar mai trebui nimic... sincer
poate, totusi, daca intrebi de lucruri, as vrea o esarfa sau un ipod, sau chiar nu mai stiu
dar ti-am zis ce imi doresc cu adevarat
As dori un animal de companie dar sa fie mikutz... un catel sau un motanel
uh?
Inca nu m-am hotarat. Dar mai este atat de mult pana la Craciun, N crezi? Sa speram ca timpul o sa fie bun cu noi si o sa treaca mai repede, iar cand vine vacanta sa stea pe loc, daca nu vrea o sa incerc sa il tin eu in lanturi o_o Glumeam. x'D
Pai sa incep : o camera foto digitala, o placa de par, telefon (cat mai scump daca se poate )
Pai de ziua mea vreau un avion telecomandat, de Craciun o consola de jocuri(nu psp) si as mai vrea un laptop.
Imi doresc un telefon dar stiu ca nu o sa il primesc... heeey ma tot rog de ai mei de craciunu` trecut! >:
O pereche de botine cu toc inalt si cu cateva tinte la spate. Sa fie din catifea si negre. hmm sper sa imi gasesc pe undeva curand
O bata de basseball de 1 m 1 briceag, o placa video nVIDIA gforce9500GT si un controller nou cam atat ca bata as folosio pe dirigamea
Cadouri? Sunt multe...
Un telefon, un catelus mic, fratele meu sa ma lase si pe mine in pace macar 2-3 ore, sa-mi fac ziua de nastere la Disney Land(Paris) cu cateva colege mai apropiate si un costum de inger sau Dracusoara pentru anul vitor de Hallowen.
De ziua mea vreau o placa de intins paruuu...De Craciun...aceeasi chestiehehe
Daria întreabă: