Vrei o carte buna
Ceva ce sa fie din generatia nostra
Azi mi-am luat-o si eu si pot sa zic ca ma fascineaza...si nu ii vorba de fenomenul Twilight desi am vazut toate cartile la librarie.
Mi-a recomandato vanzatoarea cu caldura... a spus ca ii ceva pentru varsta mea.Cartea se numeste Nu plange sub clar de luna
si doar 40 de lei... vb serios mertasuperbaapp si eu am 14 ani
Giulia Carcasi-Zodia îndrăgostiţilor, Heather Skyler-Vârsta perfectă, Maureen Johnson-13 plicuri albastre, Nicholas Sparks-O plimbare de neuitat, Jurnalul unei iubiri, Dragă John, Ultimul cântec, Ian McEwan-Ispăşire, Anne Brashares-Pantalonii călători, A doua vară a pantalonilor călători, Fete în blugi, Mereu în albastru, Anna Godbersen-Lux, Suspiciuni(e gen Gossip Girl), Nick Hornby-Slam, Caroline Pitcher-Prăjitura de la ora 11, Cornelia Funke-Stăpânul hoţilor, Hilary McKay-Îngerul lui Saffy, Mihail Sebastian-Oraşul cu salcâmi, La Medeleni, Cella Serghi-Pânza de păianjen, Cartea Mironei, Radu Tudoran-Fiul risipitor, Mircea Eliade-Romanul adolescentului miop
J. D. Salinger - De veghe in lanul de secara. -> cartea care m-a facut sa meditez mult in adolescenta. A se citi pe la 16-17 ani .
Elevul Dima dintr-a şaptea.
Invitaţie la vals, etc.
Sandra Brown are carţi frumoase.
Mie-mi plac cele poliţiste, dacă vrei îţi dau şi câteva cărţi poliţiste.
Mihail Drumes. Din titlurile lui amintim:Scrisoare de dragoste, Invitatie la vals, si in special Elevul Dima dintr-a 7-a.
In acest ultim caz, daca se intampla sa mai traiesti si o dragoste adolescentina in perioada asta, atunci e experienta totala.
Bajenaru Grigore - "Cismigiu & Comp"
Mihail Drumes - "Elevul Dima dintr-a saptea"
Daca vrei povesti de dragoste gen seria Amurg poti sa citesti seria "Jurnalele Vampirilor"de Kristen Cast si P. C. Cast sau seria "Vampirii Sudului"- de Charlaine Harris( asta deja nu mai e cu adolescenti, dar ma rog...)
Pai... Zodiac girls, seria Twilight care e foarte draguta, cartile Gossip Girl mai sunt interesante:d... Sper ca am putut sa te ajut:d
obiwankenobi întreabă: