| publikkul a întrebat:

Ce carte ma sfatuiti sa citesc? Am citit romanul "Dima dintr-a 7-a " de Mihail Drumes si mi-a placut foarte tare. Romanul include si aventura si putina actiune, mai pe scurt aproape de toate. Putet sa imi sfatuiti o aventura sau un roman cu mai multe actiuni? Chiar si detectiv... P. S. Am 14 ani happy Cea mai buna ( cele mai bune ) carti apreciate cu vot si funda si multumiri!

10 răspunsuri:
| SagaKZX a răspuns:

Si eu am citit Elvevul Dima dintr-a -7a.E o carte frumoasa si ti-as recomanda urmatoarele:
1.Doi ani de vacanta-Jules Verne
2.Ciresarii-Constantin Chirita
3.Toate panzele sus-Radu Tudoran
4.Insula cu elice-Jules Verne
5.Insula Misterioasa-Jules Verne
Ciresarii (sunt vreo 5 volume) o sa te tina ocupat toata vara big grin.Mie mi-au placut foarte mult cartile. Spor la citit!big grin

| cooki a răspuns:

Buna! Mie imi plac foarte foarte mult cartile lui Al. Dumas. Majoritatea au actiune, poveste de dragoste interzisa, tactici de razboi, istorie ( a Frantei), sfarsit imprevizibil si chiar te tin cu sufletul la gura. Uite cateva exemple care chiar mi-au placut:
Cei 3 muschetari
Dupa 20 de ani
Laleaua neagra
Cavalerul reginei
Dama cu camelii ( Al. Dumas fiul)
Doamna de Monsoreau
Cei 45
Vicontele de Bragelonne
Alain vanatorul
Colierul reginei

| LittleSunhine a răspuns:

Maitreyi de Mircea Eliade
Enigma Otiliei-George Calinescu
Anotimpurile adolescentei-Doina Iovanel Spineanu
Seria Twilight
Lorelei-Ionel Teodoreanu
Acestea le'am citesc eu desi am doar 13 ani, si sunt fascinata de ele!
Lectura placuta!

| CristinasiVlad a răspuns:

Pai sa fiu sincea mie mi-a placut forte mult romeo si julieta big grin
funda?

| acadelecolorate a răspuns:

Romanul adolescentului miop

e super tare l-am citit si eu

| gaby08 a răspuns:

Buna! poti sa incerci "Invitatia la vals" tot de Mihail Drumes, "Patul lui Procust" de Camil Petrescu, "Dimineata pierduta" de Gabriela Adamesteanu, "Mandrie si prejudecata" de Jane Austen, "Romanul adolescentului miop" de Mircea Eliade, "Minima moralia" de Andrei Plesu sau "Levantul" de Mircea Cartarescu. Toate sunt carti foarte bune, ti-am scris mai multe ca sa ai de unde sa alegi una care iti place. Sper ca ti-am fost de ajutor big grin

| publikkul explică:

Chistigatorul va fi geu de ales... cu atitea propuneri... cred ca totusi putin mai tirziu il voi numiwinking

| LiquidFlesh a răspuns:

Orasul bantuIT - Stephen King
Legiunea vampirilor - Alan Gibbons

| TheWomanInBlack a răspuns:

Heii.mie una mi-a placut foarte mult cartea "Promisiune mincinoasa"de Howard Roughan.e un roman politist, care cuprinde actiune si o poveste de dragoste.Crede`ma.e un roman de nota 10. Te tine in suspans tot timpul.merita citit:*
Ar mai fi si "In deriva" de Stephanie Gertler un alt roman plin de actiune. Merita cititehappy

| Deealovestpu a răspuns:

LOLITA! Amurg,luna noua,eclipsa,zori de zi,ucenicul vampirului,cutia cu fantome, busola de aur, reality game show. Lectura placuta!