| Aleeeeeeee a întrebat:

Ce carte sa citesc? Am 12 ani si as vrea sa citesc o carte buna dar nu stiu ce as putea citi

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

Citeste Ciresarii si Castelul fetei in alb de C Chirita. Pun pariu ca te va captiva.

33 răspunsuri:
| Almássy a răspuns:

Si eu am 12 ani si am citit multe carti:padurea spanzuratilor, ion de l rebreanu, print si cersetor, fratii jderi 1, 2, 3 baltagul, nada florilor, noptile de sanziene, cazul eugentiei costea, domnisoara christina.sarpele, trei dinti din fata, twilight 1, 2, 3, 4 print si cersetor, anna karenina,creanga de aur, ostrovul lupilor,vrajitorul din oz,la tiganci,in curte la dionis,pe strada mantuleasa, patul lui procust, hanu ancutei, tara de dincolo de negura, jocul ielelor, danton, suflete tari, act venetian, teatru de i.l.caragiale(multe nu mai stiu), moara cu noroc, popa tanda, budulea taichii, dumbrava minunata etc etc prea multe nu le mai tin mintelaughing

| abczzz45 a răspuns:

Daca vrei ceva supper amuzant incearca Generala cei mai naspa ani din viata mea sau Jurnalul unui pusti (toate volumele)

| mariavinereanu a răspuns:

Ia legatura cu o fetita tot de 12 ani, care citeste f.f.mult.O cheama Alexandra si are adresa de mail:little_punk_kid28@yahoo.com

| zavoeanumariaiulia a răspuns:

Jurnalul unei zeite adolescente, jurnalul unui pusti, jurnalul unei fete, colt alb, zeita fara chip, depinde de ce esti interesata tu. fiecare cu prefelintele sale. cartea mea favorita este fram, ursul polar.