Jurnalul unui pusti 1, 2, 3! Eu mai am putin si termin primul volumsi mi-a placut foooooarte mult!
Eu le-am citit pe toate 3 anul acesta si vreau sa citesc si jurnalul unei pustoaice incearca sa citesti verisoara mea Rachel daca cineva ma intreaba despre cartea favorita sigur asta e!
Eu am citit "13 plicuri albastre" de Maureen Johnson, mi s-a parut foarte interesanta
e ca un film cu adolescenti...numai ca e pe hartie
sper sa iti placa
alta faina este Adapostul, de Kathi Appelt e foarte frumoasa a primit premiul Newberry Honor
sunt interesante si cartile Moony Witcher(sunt mai multe volume)
sau Panza lui Charlotte de E.B. White...
sper ca te-am ajutat!
De veghe in lanul de secara de J.D.Salinger este o lecturade neratat la varsta ta. si daca vrei sa stii mai multe despre cum sunt anumite carti nu ezita sa intri pe bookblog.ro. sper ca ti-am fost de ajutor
Iti recomand La Medeleni - I. Teodoreanu, chiar si Maitreyi - Mircea Eliade, RECREATIA MARE - Mircea Santimbreanu. S-ar putea sa iti mai placa si volumul de schite de I. L. Caragiale sau Doua Loturi - I. L. Caragiale (asta din urma si La Medeleni iti vor fi necesare si la scoala, la fel si Maitreyi, dar peste vreo 2-3 ani, in caz ca vrei sa "impusti 2 iepuri dintr-un foc").
Bună! Dacă nu te prea omori după citit, încearcă aşa: dă click pe http://lecturirecenzate.ro/ şi citeşte acolo povestirile unor lecturi. Alege ce îţi place, caută cartea şi citeşte-o pe aceea!
Singur pe lume e o carte destul de frumoasa, si pinnochio daca o citesti intr-o zi maxim o termini.eu citesc si enciclopedii
Ok,dar ce ai vrea? jurnalul unui pusti.narnia e sooooper ...matilda,o crima aproape perfect.etc.etc.lovitura de pistol.etc
Aly359 întreabă: