Poti sa citesti cartile din seria Twilight. Eu iti recomand si "Invitatie la vals" de Mihail Drumes
Ceva mai lung dar foarte frumos in 2 volume : Pe aripile vantului- Margaret Mitchell
Scrisoare de dragoste- Mihail Drumes
Invitatie la vals- Mihail Drumes
Adam si Eva -Liviu Rebreanu
Foxfire-Joyce Carol Wates
Ceau! eu ti-as recomanda:Ciresarii, Capitan la 15 ani, Mandrie si prejudecata, Amintiri din Copilarie, Povestea unui om lenes si sunt destule sper ca te am ajutat
_
Si eu am citit toate volumele cu vraciul, scoala de vrajitorie, familia puhoi, zodiac girls, nu stiu cred ca esti fata, da ce gen vrei fantasy, comedie ca am citit ogramada de carti din literatura universala. tara duncan(e fantasy cu vrajitori), jemima si.(comedie -romantic), vai ce-am uitat!(e tot carte), harry potter(f marfa cartile), regina gafelor, tatuajul negru, poti sa tii un secret?, mai sunt dar nu mi le amintesc, sper sa-ti placa.
Incearca
" Alchimistul " de Paulo Coelho
" Oscar si tanti Roz " de Eric Emmanel Schmitt
" Crima si pedeapsa " de Fiodor Dostoievski
" Ana Karenina " de Lev Tolstoi
" Mandrie si prejudecata " de Jane Austen
Cele mai interesante carti pe care le-am citit sunt de Dan Brown. Ia orice carte scris de el si nu o sa regreti.
Sa vd pai pe mine nu ma plictisesc bancurile deloc! sunt destold e ca lomea si nu stiu... poate dac le intelegi te captiveaza sper ca te-am ajutat
Davyduchiha2001 întreabă: