| Caty07 a întrebat:

Ce carti interesante stiti pentru adolescenti(romantic, real sau fantasy...) important ca dupa citirea acestei carti sa iai ceva interesant si folositor pentru viata...)

6 răspunsuri:
| CartideCitit a răspuns:

Carti interesante scrise de autori contemporani gasesti aici: http://www.cartidecitit.ro/Carti-Bune . Citeste recenziile si alege-ti cartile preferate. Lectura placuta !

| ColorBubbles a răspuns:

Ai putea citi Pantalonii calatori de Ann Brashares. E foarte interesanta.Este vorba despre patru adolescente daca te intereseaza.Mai are inca trei volume.Ai mai putea citi Casa mea bantuita, Sabia din grota si Rapirea broastelor de ANGIE SAGE. Sau Familia Puhoi de Colin Thompson (o familie de vrajitori) Succes!
Daca vrei carti mai infricosatoare ai putea citi carti din seria,, GOOSEBUMPS Cartile care iti dau fiori" eu am citit din cele 100 si ceva de carti doar sapte: Bun venit in casa mortilor, Nu coborati in pivnita!, Fantoma din vecini, Zambeste si mori, Blestemul mumiei, Bun venit in tabara de cosmar si Sange de monstru. Aceste carti sunt scrise de R.L. STINE. Succes!

| TangerineP a răspuns:

Buna!
Am o carte care se numeste "De ce barbatii se insoara cu scorpii?" care imi place la nebunie)pot s-o citesc de 1000 de ori si tot voi citi cu sufletul la gura! le invata pe fetele tinere dar si insurate deja cum sa se comporte, ce sa spuna si cind in fata barbatilor)e o achizitie interesanta si folositoare)
succes!

| Pufo a răspuns:

Pai Pe aripile vantului( chiar poti invata ceva din aceasta carte daca ai rabdare si o intelegi), Mandrie si prejudecata( iti recomand si filmul facut in 2005 cu acelasi nume) si ceva romantic si fantasty thinking Cum sa agati un star de cinema, Regina gafelor, Vai ce am uitat, Alergand pe tocri, Tabu, si Confesiunile unei iubarete (toate din colectia Cocktail editura humanitaswinking )

| ByaKid a răspuns:

Cauta carti in editura Humanitas fiction.Cu coperte hazlii pe care mai au un semn 'Cocktail'. Sunt niste carti pentru fete superbe din care ai ce invata. Sper ca te-am ajutat.paa:*

| Mirunnnaa134679 a răspuns:

Heii, si mie imi place sa citesc ce citesti tu, cu adolescenti, dragoste, etc... eu nu prea gasesc carti care sa imi placa, asa ca citesc de pe Wattpad ( un site unde chiar adolescentii isi fac povestile ), pe mine m-ai fascinat cateva, dar cel mai mult mi-o place asta : http://www.wattpad.com/story/8816915-melissa%27s-life. Sper sa iti placa si tie, povestea inca nu ii gata.
Sper ca te-am ajutat
Funda? :o3

Întrebări similare