| ApofissPapaya a întrebat:

Ce carti mia-ti recomanda sa citesc. Clasa a VII-a. Pot fi si din astea mai subtirele dar nu romane de...500 de paginilaughing
Ceva usor de citit si amuzant, ce va placut, sau un site de unde pot citi stiti?
Daca cumva nu am cartea si sa nu trebuiasca sa o cumpar. Funda.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| IchHabeKeineName a răspuns:

Laleaua Neagra,
Print si Cersetor,
Doi ani de vacanta,
Ocolul in jurul lumii in 80 zile,
Robinson Crusoe,
Insula Misterioasa.

14 răspunsuri:
| foreverANDaDAY a răspuns:

Pai daca nu vrei romane nu stiu alea sunt cele mai interesante dar ai putea sa incerci sa citesti amurg...

| Firefly a răspuns:

Iti recomand o carte usoara (din punctul meu de vedere, poate tie ti se va parea mai grea): ABECADARUL! Poate o sa inveti sa scrii!

| Nede a răspuns:

Elevul Dima dintr'a Saptea este o carte geniala.chiar ti'o recomand

| iuliaUrs a răspuns:

Toate panzele sus de Radu Tudoran. E draguta, e vorba despre o calatorie pe mare. Eu am citit-o in clasa a 4 a si a fost cea mai frumoasa carte citita vreodata, dar e putin cam lunga are doua volume.

| Fluture a răspuns:

Bunahappy
Poti citii "Capitan la 15 ani" de Jules vErne, dar daca ai citit'o poti incerca cartea "Jane Eyer" de Charlotte Brontë. Este o carte mai lunga... dar una foarte frumoasaday dreaming. Eu sunt pe la capitolul 7 si imi place foarte mult.
Altceva... poti incerca "Singur pe lume". care dupa parerea mea este tot o carte ffoarte frumoasa.
Bafta:*

| koool a răspuns:

Romanul adolescentului miop!

| madyscumpik a răspuns:

Pai eu am citit acum 1 an si ceva (in cl a 6-a) twilight. Iti recomand toate cele 4 volume. Chiar daca sunt mai groase, le citesti rapid daca te captiveaza. PS ffff putine carti mi-au placut mie. Si am terminat in total 2000 si ceva de pag in 2 luni de scoala...

| Adryana a răspuns:

Poti sa incerci "Ciresarii " de Constantin Chirita sau "Cisimigiu & comp" de Bajenaru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca cartile de aventura scrise de Jules Verne, Cronicile din Narnia, Mary Poppins.

| ApofissPapaya explică:

Amurg am citit, si harry potterbig grin

| stefanel11 a răspuns:

Iti recomand "Fericire in doze mici" de Iulia Mitu...Cartea este extraordinara.Chiar merita citita si este si subtire(60/70). Cartea o gasesti aici -> http://www.scritube.com/literatura-romana/carti/Anemona142216225.php. Si eu sunt tot in clasa VII si am citit cartea in vara asta deci nu esti prea mare pentru ea...

| ApofissPapaya explică:

FIREFLIE nu comenta de mine te rog ca nu stiu scrie< eu scriu repede si nu ma uit cand scriu< si iN pLus uitAte La cuM ai scris tu AbECEDaR:d
Toate panzele sus am cititbig grin La fel si Ciresarii, Singur pe lume si Capitan la 15 ani.

| Kanpeki a răspuns:

Elevul Dima dintr-a saptea. Mie mi se pare cea mai buna carte. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dutema in mata la biblioteca sa gasesti carti subtiri de10000 pagini de bou