| thisissolawl a întrebat:

Ce ceaiuri de slabit pot gasi in farmacii?

10 răspunsuri:
| vasilebog01 a răspuns:

Incearca sa cumperi "Ceai Verde", sigur o sa slebesti cateva kilograme cu o cutie.Dai funda?

| vasilebog01 a răspuns:

Incearca sa cumperi Ceai Verde sigur o sa slabesti cateva kilograme cu o cutie. apropo dai funda pentru raspuns?

| qTe a răspuns:

Auzi, eu iti propun sa nu iei nici un ceai, fiind ca nu au nici un efect si eu am folosit, dar nimic, incearca sa mananci tot tot ce vrei tu, dar pana la ora 18:00. De la ora asta pana dimineata cand te trezesti nimic sa nu mananci, eu am slabit de la 99 de kg la 82 in 2 luni! Citez: " Daca ai ambitie, totul e posibil! ".

| alexbarb a răspuns:

Ceaide soc,ceai verde,ceai de papadie, ceai de urzica, ceai de maceese si ceai negru din cate stiu eu big grin

| Florinaaaaaaaa a răspuns:

De ce nu incerci o dieta? ceaiurile nu sunt bune! tata a avut aproape de toate felurile si nu sunt bune! uite reteta care o tine tata acum si a slabit 4.5kg in 5zile!
http://www.reteteculinare.ro/......e_zi-1132/

| PinkPanther a răspuns:

Sunt foarte bune, cel mai bine mergi la un plafar si te consulti cu vanzatoarea, are studii in domeniu si o sa stie ce sa iti recomande. Eu iti zic sa te orientezi spre cele vrac sunt mai bune decat cele la plic. Si pe langa ceai trebuie neaparat sa tii o dieta, dara dieta degeaba le bei.
Toate ceaiurile si suplimentele de slabit sunt bune doar te ajuta in dieta, singure nu fac nimic.

| VeveAnn a răspuns:

Buna.Eu nu-ti recomand sa bei ceaiuri de slabit.Cunosc pe cineva care a baut tot feluri de ceaiuri si nu a mers, nu a avut nici un rezultat.Iti recomand sa mananci mai putina carne si dulciuri si in fiecare dimineata cand te trezesti sa bei un pahar cu zeama de varza, mi-a spus tot accea persoana si a reusit sa slabeasca fiindca zeama de varza arde grasimile, celulita si este foarte sanatoasa.

| MGF a răspuns:

Si eu am incercat sa beau ceai verde dar nu are niciun efect...eu zic sa incerci sa tii o dieta sau sa iesi la alergat in fiecare dimineata, sa faci sport, curatenie, miscare, orice numai sa nu stai degeaba si o sa vezi k nu o sa mai stai tot timpu sa cauti prin frigiderhappy

| Twerksum a răspuns:

Sveltaflor

| Clax a răspuns:

Nu mai bine iti prepari tu singur unul acasa, uite aici cateva retete http://www.slabescu.ro/slabire/ceaiuri/ ce sunt naturiste. Cel putin nu bagi in tine atatea chimicale si substante periculoase continute de catre ceaiurile din comert.

Întrebări similare