| lolita24 a întrebat:

Ce chestii amuzante vi sau intamplat pe la scoala? Sau oriunde.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai multe. daca unu cadea pe jos veneam toti si saream peste el, era jale si radeam..bataie cu creta, cu cornuri..cantat prin clasa ..multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se intamplau mai multe...sau ne bateam joc de profu de religie ca e prost rau. odata i-am pus pioneze si era sa ne-o luam sau carabusi.laughing)

| JusTPauL a răspuns:

Eu am dat cu stingatorul de incendiu in baie in timp ce colegi fumau, au sarit ai mei ca arsilaughing sau sa trag jos pantalonii unu coleg si sa se rupalaughing)
Vrei sa faci si tu ceva sau dc intrebi?

| JusTPauL a răspuns:

Merge dar, eu zic sa treceti la lucruri mai serioaselaughing)

| xoxolavxoxo a răspuns:

Pai la ora de biologie am facut despre insecte cu antene si un coleg a intrebat daca prind ProTvlaughing
In pauza ne jucam cu mingea mai multi colegi pe coridor si un baiat a aruncat mai tare si i-a dat profesoarei de geografie care trecea pe acolo mingea in cap (era minge tare de fotbal)laughing
Noi fetele le furam mingea la baieti si ne duceam cu ea la baie in timp ce o colega isi baga ceva in bluza si se face ca ii minge si baietii fug si dupa noi fugim cu adevarata mingelaughing
Ne batem cu cornuri, odata s-a intamplat sa ii dam cu un corn in cap unei profesoarelaughing

| felixmoxu a răspuns:

-Ne jucam cu zapada in curtea scolii si unu i-a dat la prof de mate cu bulgare de gheata in cap dupa care i-a pus 3.
-aveam o profesoara de engleza mare si prosta si un copil de cls a 6 i-a spart rotile de la masina ca i-a pus 4.
-am mers la wc si scoteam sunete de parca erau basini
-ne jucam nfs pe calculatorul din cls
-ne jucam fotbal in clasa
-odata am pus cu colegii la ora de engleza dulapu in fata usii si nu a mai intrat profa da ne-a scazut cate un punct la purtare.
-odata am vb cu colegii sa ne gasim toti baietii in clasa si nu am mai facut 10 minute din ora.
- am sunat prof cu ascuns in ora
- am bagat zapada in chiloti la fete big grin
- jucam lapte gros cu prof de romana (asta chiar e pe bune nu mint )
am mai facut multe altele

Întrebări similare