Salut! Deci, ciocolata care imi place, Poiana aerata(preferabil alba), Kandia cu biscuite, Primola cu frisca! O seara buna tuturor!
Multe! Dar amaruie nu deloc... cel cu alune preferabil... dar de la Poiana in sus ca mai jos...nu m-i se merita...
Heidi creamy tiramisu... are si o poveste ciocolata asta in ceea ce ma priveste persoanl, imi place de mor. Si ma mai dau in vant dupa kandia cu biscuite si frisca.
Mie-mi place sa mananc finetti pe paine, cu un pahar de laptic. Stiu ca-i copilaresc, dar gusturile nu se discuta.
Mie imi place foarte mult ciocolata alba sau cu alune. n-am o firma anume si primola, si kandia si poiana.
Salutare! Datorita regiumului si a problemelor de sanatate pe care le am, ciocolata a trebuit sa fie taiata de pe lista. Dar uneori imi mai scapa cate o bucatica. De preferat sa fie alba si de buna calitate (Heidi cu banane sau cea cu miere si nuci, Kinder, etc.).
Ciocolata cu alune si stafide, poiana si cu cereale, primola si mai sunt si altele dar astea sunt preferatele melex
Africana, Milka... cel mai mult imi plac astea, dar si celelalte...numai ca nu le-am retinut gustul
De obicei cu crema
Sau Heidi amaruie cu ardei iute si sare de mare (singura amaruie care imi place, de altfel) trebuie incercata, e delicioasa (si cam scumpa)
Milka cu capsuni:X si Milka cu biscuite... aa si cu aluuuneeee:X:X Imi ploua in gura))