Vezi aici cateva exemple interesante:
http://www.divahair.ro/15-22_ani/6_variante_de_coafuri_rapide_pentru_scoala
Il poti prinde in vesnica coada de cal, sa-l impletesti, sa-ti fac un coc cu 2 3 suvite mai rebele, sa folosesti "banana", o coronita simpla, cu clesti. Poti exersa multe coafuri in fata oglinda si vezi cum iti sta mai bine.
Ma multe. mie imi place sa imi fac carare in zig-zag, sa imi prind o coada de cal sus, spic, codite impletite,(daca ai breton il poti prinde in mot si cu o coada), sau cand ma grabesc imi pun o bentita.
Sper sa iti placa ceva...si sper sa primesc o fundita!
Orice vezi tu ca iti sta bine...codite bandane... fa-ti putin timp si studiaza-te in oglinda...incearca parul in diferite moduri.de exp::daca ai parul inr-o parte.muta-l in cealalta parte si puneti diferite chestii [[floricele, agrafe mici]]...sau prinde-l in codite una sus si una jos.sau doua sus...sau lasate pe umeri...sau impletite... exista numeroase modele si moduri.trebuie numai sa iti folosesti imaginatia! sper ca ti-amfost de ajutor! pup GABBY
Il poti impleti in doua, se poate si in trei, dar e ceva banal deja, un coc e fain, mai ales cu un elastic potrivit. Acum o coafura putin mai rebela, sper ca voi putea sa ti-o explic: cind faci 2 codite(jos) la prinderea elasticului, la al 3- lea cerc lasa coada sa atirne pe jumatatenu o prinde de tot, asa ceva merge si cu 2 cozi impletite. Iar acum o rugaminte:cine stie un mod deosebit de a-ti prinde bretonul, ceva pentru cl. 6...
anonim_4396 întreabă:
XMaDiKaX întreabă: