Giurchitanixul parola:12345 si daca vrei sa scot un personaj poti sa folosesti 0173490/zaboriladanionut parola zabo2012 si vali_gianina parola :emoleo
Nu exista coduri exista un hack dar nu e pentru yang . Codurile (comenzile) le foloseste GM asa ca nu are rost sa ti le spun
Se pare ca a 4 oara care spun
NU EXISTA ASA CEVA
Toate siteurile care zic ca dau yang dau iteme +9 moca sunt de fake
unele va fura conturile
Nu donwloadati programe care zic ca sunt yang de mama lor ce mai minte ei
Va veti alege cu un keylogger frumos in pc (virus daca nu stii)
Orcum eu am spus` o si o mai spun
HACKURI EXISTA
Dar ce va face pe voi sa credeti ca sunt puse pe net?
Altfel aveau toti +9 toate itemle si lvl 99
SI nu mai bagau oameni bani in joc
Asa ca daca mai aud intrebare aasta o data va dau cu capu de monitorpana intelegeti sa mor
"Ce porst esti Liviu loser, exista hackuri pe net, dar se gasesc foarte greu, eu de ex am gasit un hack care iti da "KING+9" sau orice arma sau armura +9 la orice lv tonguetonguetongue, da trebuie sa stii sa cauti bine"nu exista king+9, poate nero+9 din care se face kingu1 dupa kingu2 mare jucator de mt2 esti))))))))) lasate de mt2 ca faci un bine metinului
Stiu unde sa gasesti! dai pe google scrii: coduri metin2 pe ro sau nu si dai la care pagina vrei! asta e simplu
Nu stiu ce metin joci tu cu king +9 nu am mai auzit asa ceva decat in povestile de adormit dependenti de metin.Ce penala faza"KING+9".Da king1 sau king2 astea sunt singurele kinguri.In privinta hackurilor aveti mare grija ca luati un keylogger multi sau pacalit si nu mai au cont! Ai speriat metinul!
Nu mai face-ti copilu in toate felurile. In metin 2 united exista king1+0-9 si king2+0-9... se vede cate metinuri jucati...
Daca vreit iteme+9 si yang trimiteti un email la: gm_metin2_ro_79@yahoo.com in el scrieti: numele contului, parola, numele caracterului, serverul, itemele dorite si suma de yang.
mie mi-a mers
Oana2098 întreabă: