anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeteti destre filmele fantastice, sau de fictiune, cu roboti...sau ceva de genul acesta? va plac?

6 răspunsuri:
| AlExUtZa380 a răspuns:

Ei bine imi plac la nebunie astea si cred ca majoritataea oamenilor le plac filmele astea. Cel putin eu ma mandresc ca-mi placbig grin. Dar de ce iantrbi?:S

| andreiuuutza a răspuns:

Destul de mult. Uneori e bine sa lasi frau liber imaginatiei si sa iesi din tipar:filme de dragoste, de actiune sau psihologice.Vezi in munca unor oameni "nebuni" o alta latura a lumii in care traim, sau chiar viitorul, privit prin ochii lor. Dar totul spre bine, ne ajuta sa ne dezvoltam imaginatia.

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu imi plac. Uneori sunt prea iesite din comun.Singurul care imi place e Harry Potter.Nu imi place fictiunea, irealitatea.

| Razvan a răspuns:

Singurul film cu roboti care mi-a placut cu adevarat a fost Wall-Elove struck
In rest nu ma dau in vant dupa filmele de genulwinking

| cosima11 a răspuns:

Nu`mi plac deloc filmele de genu`. prefer mai bine ceva inspirat dintr`un caz real sau sa fie filmul cat mai real.nu`mi place nimic ce tine de roboti-extraterestrii-creaturi ciudate sau persoane cu nu stiu ce superputeri. singurul care mi-a placut a fost Stapanul Inelelor. si ink` ceva.nu`mi plac filmele istorice.thinking nu stiu de ce dar nu`mi plac asa zisele legende.hercule si nu mai stiu cinehee hee:p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, imi palc la nebunie...si daca s-ar putea sa se scoata mult mai multe filme de genul...ar fi super