Tot... suntem mult prea jos fata de alte tzari dar in primul rand l'as schimba pe Basesq pentru ca jegosu vrea sa ne bage in razboi de milioane de euro sh o sa ajungem saraci de o sa ne omoram pe strada ca nu avem ce mank
Asta este un capitol vast si fara sfarsit si nu vreau sa fiu pesimist in ceea ce priveste Romania doar ca de ceva timp avem o evolutie descendenta si nu vad cale de intoarcere...asa ca suntem in masura sa fim caracterizati jenant de catre occidentali in special.
Avem un relief frumos dar nu ne putem abtine sa-l poluam.Nu vreau sa par prea ecologista (si eu am o mare lipsa de ocupatie acum ) dar am putea ajuta ca Romania sa refie,, tara naturii''.Ar trebui ca romanii sa consume zilnic pastile de nervozitate pentru a evita tot felul de suparari, necazuri etc.In cazul copiiilor(ei nu pot consuma chiar orice pastile de nervozitate) ar trebui sa evite conflictele si cuvintele vulgare. Asta este un inceput pentru o viata mai linistita, lipsita de orice pericol sau suparare...cred