anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti ca e mai distractiv? sa stati in fata calculatorului o ora sau sa va plimbati prin parc?

14 răspunsuri:
| cristinelu a răspuns:

Sa ne distram cu prietenii in parc.

| fluturas a răspuns:

Sa ma plimb prin parc love struck love struck, dar nu singura.

| DiDi a răspuns:

Depinde, daca ploua, sa stau in fata calculatorului; daca e zi frumoasa si ne intalnim mai multi prieteni, evident ca in parc.big grin

| Ancutsa a răspuns:

Buna!

Depinde si ceea ce faci in fata calculatorului:stai pe TPU, vorbesti pe mess, joci un joc. nu este chiar atata de distractiv statul la calculator.Cred ca este mai frumos sa iesi o ora, doua intr-un parc, cu prietenii sau catelul.

O zi frumoasa! *:

| Farcas a răspuns:

laughing Depinde cu cine ma plimb sau cu ce fac in fata calculatorului. Dar pentru sanatatea mea si sa nu am mai incolo probleme cu ochii, dureri de cap si altele as prefera o plimbare prin parc cu iubitul meu.

| KimY a răspuns:

Sa ma plimb prin parc!love struck

| Maria_1984 a răspuns:

Sa te plimbi prin parc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde. Daca am cu cine ma plimba prefer o ora in parc. Daca nu am(si in general nu am)imi pare mult mai distractiv la calculatorhee hee.

lolita
| lolita a răspuns:

Distractie distractie nu este niciunde, ca sa ma relaxez prefer calculoatorul, ca sa vad lumea prefer parcul.

| Daiana_1737 a răspuns:

Sa stau in fata calculatorului normallaughing
Daca ploua ce fac in parclaughing

| Xname a răspuns:

Mai distractiv e sa stai la calculator daca ai ce face, dar sa mergi in parc e mai sanatoswinking

| Nu conteaza a răspuns:

Plimbare prin parc love struck
aer curat, iarba chestii smug

| Razvan a răspuns:

Mult mai buna e o carte intresantaoh go on

| Aurelia_6050 a răspuns:

Sa ma plimb prin parc, fara indoiala.

Întrebări similare