In nici un caz! Suntem prea rai, ne uram prea mult unii pe altii ca sa mai putem face ceva!
Sa fie mai buna :-o? Asta o sa avem in o mie de ani si nici in aia, nu vezi ca au ajuns sa se omoare astia intre ei in viitor o sa vina cineva peste noi in casa si o sa ne puna pistolul la cap cerandune 5 bani )))) ))))
De ce ne-am dori o lume mai buna?! Eu una imi doresc o lume cat mai deplorabila. Unde ar fi hazul daca nimeni nu ar arunca hartii si cacaturi pe jos, unde ar fi daca cu totii am fi disciplinati?! Recunoaste, am mare dreptate.
Eu cred ca ar trebui sa incepem sa fim noi mai buni. Intr-adevar lumea asta este mult prea rea si lipsita de bun simt. Este nevoie de o schimbare majora in lumea asta.Cred ca ar trebui ca noi sa ne schimbam, iar apoi sa schimbam si lumea.
Nu cred ca omoratul tiganilor rezolva ceva, in multe privinte, "rasa alba" e de milioane de ori mai rea decat acestia. Da, ne comportam urat unii cu altii, asta tine de educatie, si de comportamentul fiecaruia. e aiureeeeaaaa .
Poate ca ar trebui sa incepem sa fim noi ma buni si sa incercam sa nu atragem atentia nebuniei din jurul nostru : )))
Sa zambim cat mai mult si sa ne comportam cat mai frumos in sensu... sa nu mai fim rautaciosi cu cei din jurul nostru... funda?
Ana_8420 întreabă: