| Roxana_6190 a întrebat:

Ce credeti ca s--ar intampla daca animalele ar fi oameni si noi animale? Ar fii lumea mai buna(sa interpretati acesta intrebare referindu-va la "UN NOU INCEPUT)! Vreu si eu sa vad ce pareri aveti si cine are aceeasi parere ca mine!(eu mi-o voi zice dupa 30 min)

Răspuns Câştigător
| euu03 a răspuns:

Da! Cred ca lumea ar fi mai buna.

7 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu, ar fi aceeasi chestie (oamenii-fostele animale-ar chinui si manca animalele-fostii oameni), doar ca tu nu ti-ai mai pune intrebarea asta, fiind un animal care nu gandeste.

nony
| nony a răspuns:

Eu sigur as fi porc. mistret big grin
Intrebari existentiale?! bleah.nu ma intereseazá atata timp cat am mere padurete rolling on the floor

HepHap
| HepHap a răspuns:

Sa vedem... 6 miliarde de animale si nu stiu cate triliarde de oameni... dupa o saptamana ar fi deja foamete mare...

Ce nou inceput vezi tu? Oamenii deveniti animale nu mai au constiinta, iar animalele devenite oameni nu pot avea constiinta originii lor.

| Elly4all a răspuns:

In unele cazuri animalele isi apara puii( copii), au grija unii de altii, se ajuta reciproc, mai mult decat noi oamenii, pe cand la noi oamenii, mai rar intalnesti astfel de gesturi, mai ales in aceste zile, deci cu alte cuvinte am fi o populatie mai dezvoltata si nu ar fi o mare pierdere dupa parerea mea, dar nu ar fi nici o lume mai buna.

| sTeFaN. a răspuns:

Daca asa ceva s-ar intampla tu ai fi hamburger la ora astalaughing

| lifeForJesus a răspuns:

Ne-am manca intre noi...de animale ce santem(uni)...cred ca ar fi mai bine cu siguranta! Animalele nu sunt proaste deloc!

| curioasa_7834 a răspuns:

Fara suparare, am un comentariu despre gramatica. "Ar fi" se scrie cu un singur "i"