| dadaaaaa a întrebat:

Ce credeti despre o fata care joaca fotbal? adica jucam pana acu cateva luni (2-3) aa si app am 13 ani aproape 14.bine jucam asa cu prieteni si la scoal la ora de sport...sa incerc sa ma las (chiar daca am incercat si nu prtea pot rezista fara hobiul mau mai mult d 1 luna) sau sa joc in continuare dar mai rar? nu stiu ce sa fac.si imi place al nebuniee fotbalul il ador

Răspuns Câştigător
| albastrel a răspuns:

Pai...eu cand eram mica ma jucam in fiecare zi fotbal...pana la varsta de 15-16 ani... apoi am inlocuit mingea cu altceva big grinlaughing

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Ce post joci? laughing

| viki a răspuns:

Si mie imi place fotbalul love struck
Dar nu prea am cu cine sa joc.:-

| Gabry a răspuns:

Daca iti place sa joci fotbal, joaca!
Nu trebuie sa fi baiat ca sa poti juca fotbal!

| JackieSue a răspuns:

La 7 ani am pus prima data piciorul pe minge. Jucam si eu cum puteam, dar am renuntat in scurt timp.
De la 11 ani (adica din clasa a 5-a) ma duceam in pauze sa joc cu baietii fotbal ca nu le suportam pe fete, erau asa mironosite...
M-a invatat tata scheme si asa mai departe...inca joc ...imi place si mie, crede-ma ca daca joci cu niste baieti care nu te-au mai vazut si le arati ce poti raman masca...propria experientalaughing
Iti zic ce cred baietii si fetele despre o fata care joaca fotbal:
baietii-cred ca esti sportiva si esti deosebita ca nu se prea gasesc fete care joaca fotbal
fetele-cred ca esti dura
Sincer, eu admir fetele carora le place orice sport, mai ales fotbalul si tennisulbig grin.

| dadaaaaa explică:

Poi orice dar nu in poarta flav...:*:*:X:X mz mult atunci cred ca k o sa mai joc dar nu chiar asa d mult ca pan acum.toata ziua eram p teren eu cu inca o fata.2 nebune laughing

| Psihoyounger a răspuns:

JOaca draga. Altii sa isi tina gura. Vezi tu Doamne, parca ii afecteaza intr-un fel pe cei care comenteaza.

Psihoyounger

| dcsdkndks a răspuns:

Ma
eu cred ca e super misto happy
adica frate
asta e
la fix pentru baieti laughing
bine.
sa te si priecpi
smug
ui si in plus
e important pentru o fata sa se mentina in forma smugsmug