Nimeni nu stie cand va fi sau daca va fi un sfarsit al lumii, asa cum isi imagineaza oamenii. Noi avem fiecare o misiune in aceasta viata, pina cind vom trece la cele vesnice. Sa ne indeplinim misiunea de a fi crestini buni, de a munci, de a avea copii si a-i educa crestineste...de restul se ingrijeste bunul Dumnezeu. Numai El stie cand si cum va veni momentul. Nu te gandi decat, eventual la ce ii vei spune Lui cand va veni; ce ai facut tu in viata si, mai ales ce nu ai facut si puteai sa faci. Incepe de acum, cu bucurie sa il astepti traind frumos, incat cei din jurul tau sa simta prezenta Lui. Asta cred ca ar trebui sa facem cu totii. Nu te ingrijora, roaga-te!
Sunt previziuni, nu CERTITUDINI! Nu toate previziunile s-au adeverit... Ultimele previziuni de acest gen au fost pentru anul 2000... si nu s-a intamplat nimic... in sensul unei catastrofe la nivel planetar care sa distruga omenirea! Si chiar daca ar fi certitudini..., oricum nu putem interveni in desfasurarea evenimentelor de ordin cosmic! Carpe diem!
Eu zic sa-ti gasesti o ocupatie obositoare si satisfacatoare, care sa te faca fericita si sa te oboseasca suficient de mult incat cand ajungi noaptea in pat sa dormi fara sa-ti mai faci probleme despre previziunile unui grup de nebagati in seama.
Si, pana la urma daca se termina cu viata pe pamant, ce? Pana la urma toti murim, nu trebuie sa ne fie frica de asta, Dumnezeu hotaraste cand, dar de asta nu vom scapa nici unul.
Simplu, faci ceea ce fac si eu.
Constantin Bălăceanu-Stolnici a fost odata intrebat, ce mai cauta prin librarii carti de citit, la varsta lui ar trebui sa stea acasa si sa se gandeasca la... cele vesnice. Constantin Bălăceanu-Stolnici i-a raspuns ca nu are timp si nici nu-l intereseaza sfarsitul lui pentru ca i-a lasat aceasta preocupare Lui. Dumnezeu i-a dat viata, s-a ingrijit de drumul lui prin viata, si tot El este cel care va hotari aceasta. Preocuparea lui este sa-si vada de ceea ce are de facut in aceasta viata si nu de ziua cind se va sfarsi. Cred ca numai Dumnezeu este in masura sa hotarasca in privinta noastra, El este "Inceputul si Sfarsitul" iar noi trebuie sa ne bucuram de fiecare zi pe care o traim.
Eu as intreba care sunt acele previziuni din 2012?....Nu prea sunt familiarizata cu televizorul din cauza timpului!
Nu stiu ce sa zic. Povestea asta se aseamana cu articollele din,, Cancan'' doar ca e o varianta sf.
Pentru 2012-daca te referi la calendarul Mayas, previziunile nu sunt sumbre, adica nu va fi sfirsitul Lumii ci sfirsitul timpului(adica timpul va inceta sa existe ca dimensiune)Oamenii vor continua sa traiasca insa-se spune- doar cei care vor gindi pozitiv...si multe alte "chestii" deci, hai sa ne linistim: exista speranta!
Din ce in ce mai des oamenii se intereseaza despre Eris. Ceea ce stim pana acum este doar scurgerile de informatii care au scapat intr-un fel sau altul de la NASA.Credeti ca ai sunt prosti sa introduca panica in massmedia? Chiar daca este adevarat unul ca mine (sau ca majoritatea din voi) are sfarsitul fara a putea aduce o contributie la devierea planetei Eris ce are traectoria apropiata de pamant.Asta nu inseamna ca se va ciocni ci va aduce cu ea un val de caldura la care nici o vietiutoare nu-i va rezista.vom trai si vom vedea
din punctul meu de vederea cred ca este o porcarie...tot se zvoneste niste lucruri foarte ciudate....incat desprea tine stay linistita...nu-ti mai faci griji..ai sa vezi ca totul este o minciuna
Traieste-ti viata linistita. Daca are sa se intample ceva rau, doar Dumnezeu stie. Atat. Nu mai crede toate prostiile de la TV
Si care ar fi acelea? oricum nu iti garanteaza nimeni, ca cel care a avut aceste previziuni, este un om cu har, si chiar se va intampla ce va spune. daca te referi la chestiile pur teoretice, legate de demonstratia in urma careia am putea descoperii cum era acum milioane de ani..., iar prin toata aceasta chestie, gaurile negre, deja existente, s-ar marii, si s-ar marii, pana ar distruge pamantul...ref la asta, nu e garantat... e ca si cum ti-as spune ca daca te-ai arunca de la etajul 3, ai putea murii, intr-adevar poti sa si mori, daca iti rupi cazi in cap, dar poti scapa si cu viata... sfatul meu:traieste-ti viata, ca daca e sa patesti ceva, poti patii si maine
Seroquel întreabă: