| StEph_3689 a întrebat:

Ce credeti despre "prima dragoste" nu se uita sau e doar un mit?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu nu cred ca se uita.

| MenInShadow a răspuns:

Nu cred ca se uita. Pt ca a fost prima femeie de care te-ai indragostit. Bine, in cazul meu asta se exclude laughing la cat imi pasa mie de trecut, asta-mi trebuie sa-mi aduc aminte de prima dragoste. Si totusi fara sa vreau imi aduc aminte numele. Deci nu cred ca se uita usor. Poate aia prima dragoste e si ultima, si chiar ca nu o poti uita laughing
funda?

| Alyra a răspuns:

Prima dragoste nu se uită niciodată, la fel cum nu poţi uita nici prima zi de şcoală. Acestea 2 au un foarte mare impact emoţional, ceea ce le face imposibil de uitat.
Eu aşa aş zice. love struck

| LuS[z] a răspuns:

Ar trebui sa fie o experienta frumoasa dar de cele mai multe ori nu e asa.prima poate fi si cea ma dureroasa.Dar oricum cu desavarsire nu ai cum sa o uiti dar partial da.

| PetreConstanta a răspuns:

Imi pare rau dar subiectul ma depaseste

| Ecea a răspuns:

100 %
Eu nu mi-o amintesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am avut relatii pana acum.si cu "prima dragoste" acum sunt prieten bun.cred ca nu o s-o uit niciodata, chiar daca dragostea mea nu a fost impartasita.

| crysstyna_8465 a răspuns:

Eu zzic ca este doar un mit. cel putin pentru mine care nici macar nu ma mai gandesc la prima dragoste si trec pe langa el ca pe langa un necunoscut. atata timp cat vrei sa uiti pe cineva il uiti;

| Diana_7718 a răspuns:

Fiecare tine minte ce vrea. Deci da este un mit! laughing

| 12345667 a răspuns:

Se uită.Şi încă foarte uşor.

Întrebări similare