N-ai niciodata ocazia sa repeti o prima impresie facuta. Si de cele mai multe ori oamenii pun etichete (chiar daca uneori greiste) pe prima impresie. Asa ca e folositor si util sa faci o impresie cat mai buna. Dar fii naturala.
Prima impresie nu poate fi neaparat definitiva, te poate insela, mai ales daca nu ai experienta in a deosebi binele de rau sau nu ai acel simt "paranormal" de a recunoaste ce ai in fata.
Prima impresie conteaza mult pentru mine. Dar eu... fata de treaba dau tuturor o a doua sansa (Consider ca oricine o merita) in care imi pot demonstra ca aparentele inselau.
Da, aparentele pot insela!
Atat in bine, cat si in rau!
Iti poti crea o prima impresie negativa despre o persoana, de exemplu, ca mai apoi sa descoperi ca nu ai cunoscut-o intr-o zi buna pentru ea si din aceasta cauza, sa se fi purtat atunci intr-un mod care sa nu te impresioneze in mod placut.
Nu ma las influentata de prima impresie!
M-am invatat cu timpul: sa nu ma iau NICIODATA dupa prima impresie! In cel putin 3/4 din cazuri te inseala!
Prima impresie tot timpu inseala, cel putin la mine asa e. Pe cine nu suport de prima data cand il vad mai tarziu ma inteleg foarte bine cu acea persoana. Si invers
Intotdeauna fac prostii cand ma iau dupa aparente...mai mereu sunt inselatoare...asa ca mai nou am descoperit alta metoda...inainte sa fac un lucru decisiv, ma gandesc la prima impresie si fac exact pe dos...si vad ca da rezultate
Uneori prima impresie conteaza dar nu este definitiva deoarece cu timpul poti descoperi lucruri pe care nici macar nu le-ai banuit. Iar aparentele nu trebuiesc luate neaparat ca inselatoare pentru ca ele pot fi negative dar pot fi si pozitive cu caracter benefic. Ele sunt inselatoare atata timp cat accepti ca poti descoperi si lucruri negative dar si pozitive. Pentru a trece peste dilema aparentelor trebuie sa ne disciplinam gandurile, contempland forme gand de frecventa ridicata. Trebuie sa fim linistiti si calmi, constienti de natura noastra eterna.
Centrul minte folosit pentru contemplarea gandurilor de frecventa inalta este inima inimilor datorita esentei pure divine care este acolo. Aceasta inseamna sa studiem si sa gandim cu deschidere si iubire fata de aceasta ocazie extraordinara de a iesi din crucea spatiu - timp si a ne inalta catre o dimensiune superioara.
Avand o astfel de gandire nu va mai fi necesar sa ne poticnim de prima impresie si nu mai este cazul sa dam o mare importanta aparentelor.
In general s-ar spune ca conteaza foarte mult prima impresie.Sincer mi se pare o porcarie sa spui treaba asta pentru ca se intampla azi sa fie ingerul ingerilor si sa se poarte asa de frumos incat parca si tie iti vine sa te miri iar apoi il/o vezi cum se komporta intre prieteni si iti dai seama ca te-ai luat aiurea dupa prima impresie...Pana la urma toti vrem sa facem impresie si sa fim apeciati fie pe drept sau pe nedrept asa ca se poate ca aparentele sa te fii inselat.Trebuie sa fii pe faza..
Sotia mea a avut o prima impresie extraordinar de proasta despre mine. Pt ea cand m-a vazut prima oara eram doar un ala neras, cu parul mare si ciufulit si care purta tricouri cu,, morti,, cum spune ea. Si-a schimbat destul de mult parerea despre mine cand a inceput sa ma cunoasca si cand si-a dat seama ca nu eram doar ala ciufulit si neras Nu cred in prima impresie
Prima impresie e inselatoare, pentru ca nimeni nu se simte in largul lui atunci cand nu cunoaste, deci nu te lua dupa prima impresie ca nu prea e cea reala, e departe de a fi ceea ce pare.
Prima impresie conteaza mult, dar, cu cat esti mai naturala, cu atat ar trebui sa impresionezi mai mult. Sa fi tu insuti e cel mai important!