| oanabuysomeweed a întrebat:

Ce credeti despre sirene? happy Fundita!winking

Răspuns Câştigător
| ღRαmøOoღ a răspuns:

Stiu ca sunt niste creaturi mitologice, dar nimeni nu stie de fapt daca exista sau nu. Nimeni nu a rascolit toata apa din lume sa fie siguri ca nu exista. Infine, pe mine, nu ma prea intereseaza acest subiect. Nu sunt nici pro nici contra sirenelor. O seara minunata!

12 răspunsuri:
| wintage a răspuns:

Despre sirene cred ce cred si despre centauri, balauri sau stiu eu ce zmei...

| KellyGreen a răspuns:

Nu exista sirene

| ღBrokenツAngeℓღ a răspuns:

Ca nu exista?laughing

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Eu chiar am avut un vis despre astarolling on the floor,de curand.
Deci eram cu cineva intr-o apa si venise o sirena,sirena aceea era Innarolling on the floor[lol nu?], si apoi am vb cu ea si o mangaiam, ea vb cu mine si apoi si-a chemat si pe celelalte prietene ale eilaughing...
Sunt creaturi mitologice.ele POATE ca au existat dar acum in mod cert numai exista.happy
O seara excelenta!

| ByaNot4youu a răspuns:

nu exista.laughing)

| oanabuysomeweed explică (pentru ByaNot4youu):

Nu v-am intrebat despre existenta lor O.o dar oricum.

| Chelsea13 a răspuns:

Sirenele sunt niste creaturi mistice.eu cred ca 50% exista, 50% nu exista.Sirena este o fiinta fabuloasa.Au voci minunate și prin cântecul lor atrag marinarii.

| wowemy a răspuns:

Ca manaca pinguini la micu dejun si ca fac baie la lumina becului...

| xIonutzu a răspuns:

K nu exisata s-a dovedit de experti funda plizzz

| abalabam a răspuns:

Ca nu fac banking cu BCR happy

| tammyDOLARA a răspuns:

Sirenele dupa parerea mea, nu exista.Dar ele pot exista, adica in imaginatia omului, sirenele exprima fericirea, nu imi pot imagina cine"a scornit", era un om fff. visator cred eu. Dar tu poti lua sirenele ca o speranta ce nu va inceta sa luceasca si sa te "fericeasca laughing "P.S. unii chiar cred in ele, dar eu nu, pentru mine nu exista, dar sper ca te-am ajutat.winking

| PercyPerseus a răspuns:

Sirenele? E ca si cum ai spune ce crezi despre extraterestrii.

Întrebări similare