| Here4u a întrebat:

Ce culoare as alege in a vopsi casa dintre: violet deschis, galben, crem sau bleu?

Răspuns Câştigător
| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Sa luam pe rand : VIOLET deschis zic eu ca s-ar potrivi foarte bine la casa deoarece este o culoare la moda care tuturor le place si o sa atraga atentia tuturor; GALBEN : este frumoasa culoarea dar bunicii la tara au avut aceasta culoare si au trebuit sa o schimbe deoarece fiecare cand punea mana lasa cate o urma(eventual galben mai inchis) CREM : deja este o culoare demodata iar BLEU s-ar potrivi bine si acesta.Ar arata superb! (noi culoarea asta vrem sa o facem deoarece tata nu este de acord cu violet[nu ii [place deloc]dar insa eu...am alte gusturi] deci cel mai bine zic eu ca ar fi Violet sau Bleu pwpiki cu sclipici! funda?

9 răspunsuri:
| TAzOVsKY a răspuns:

Iti recomand crem.asa o am si eu vopsita. E mult mai potrivit decat celelalte culori...parerea mea!

| Aida_2733 a răspuns:

Cremhappy

| dedekool a răspuns:

Violet deschis.happy.

| nykymyky a răspuns:

Galben am eu. funda

| IonutGosa a răspuns:

Nu stiu de ce ma duce gandul la galbenthinking poate pentru. ca e o culoare mai caldathinking

| Annaa a răspuns:

Lasa bleu-ul si violetul deschis la o parte! e pentru babe! Toate babele au casele vopsite in bleu si in violet. Incearca sa faci o combinatie intre galben si crem. O sa iasa mai misto!

| Gandhi a răspuns:

Galben pai

| AndreYutzUU a răspuns:

Violet deschis, o sa iasa super!

| VincentVlnt a răspuns:

Violet deschis; x