| DAAAAAAAAAA a întrebat:

Ce desene animate faine stiti? big grin nu stiu ce-i cu mine dar mi-e dor de ele sincer laughing big grin dau fundita

Răspuns Câştigător
| LonelyGirl01 a răspuns:

Jonny Bravo,Tabara lui lazlo,Ed,edd si eddy, Curaj caine fricos, Simasala grimm, povestiri din cripta, povesti din folclorul maghiar, Bily si Mandy

12 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Tom si Jerry!

| Niiiicu a răspuns:

Tom si jerry, timon si pumba, madagascar, winnie the pooh..aste imi plac miehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic desenele cu care am crescut eu si din care am invatat engleza: 2 Stupid Dogs, I Am Weasel, Courage the Cowardly Dog, Powerpuff Girls, The Fruities, tot ce tine de Bugs Bunny, Sylvester and Tweety, Roadrunner, Daffy and Porky - adica Looney Tunes.

| scumpik45 a răspuns:

Toate variantele de mai sus+"Regele Shaman"(nu stiu exact cum se scrie big grin ).Imi placeau mult mie si inca imi plac tongue

| Ciq a răspuns:

Ce-i cu Andy, Copii de la 402, Familia Adams, H2o-Adauga apa(ma rog, nu e animat), Gemenii Cramp, Laboratorul lui dexter, Tutenstein, W.I.T.C.H, Zambetul lui Sharon.

| vaali13 a răspuns:

Ce-i cu andy,denis pericol public,peter pan, pinnochio, viata cu louie, tom si jerry, scooby doo

| raresionut a răspuns:

Www.deseneclasice.com - Gasesti aici. Sunt numai desene bune. din alea mai vechi :)) pana la urma desenele vechi sunt cele mai bune :X

| 7UpGaming a răspuns:

Http://www.vreaudsn.ro/index.php

Uite aici, o sa mai apara in curand.

| Evilyn a răspuns:

Deseneanimate.ro ...acolo gasesti o gramada...dar as zice "Jack piratul cel teribil" ^_^

| Zuzikaaa a răspuns:

Scooby Doo..sau fetitele Power-Puff sau Spioanele..astea erau a T.V cand eram eu mica big grin tongue

| Yuzy a răspuns:

Familia Flinston
Familia Jetson
Zambetul lui Sharon
Piratul Jack cel teribil
Viata cu Louie
Caine rau
Ce-i cu Andy
Copiii de la 402
Pucca
Spioanele
Tabara lui Lazlo
La astea ma cam uit eu atunci cand mi se face dor de desene animate...

Întrebări similare