Fox kids:
Viata lui Louie, Familia Tofu, Ce'i cu Andy?, Copiii de la 402,
Jetix:
Oraselul lenes, H2o, Kim Possible.
Minimax:
Zambetul lui Sharon, Mica sirena.
IMI PLACEAU.acum,nu m-a mai pot uita la ele caci mi se par enervante.
Minimax - Zambetul lui Sharon (mi-a placut mult), bine, aveam 13 ani.
Jetix si Fox Kids - Nimic, slabe canale
Poate eventual Jack piratul cel teribil.
Denumirile care ti le-am dat sunt in romana, fiindca asa am vazut si eu serialele.
Buna.
Pe minimax -> capsunica, horseland
Pe jetix -> spioanele, hannah montana
Have a nice day!
Viata cu louie
Ce-i cu andy
Copii de la 402
Piratul Jack cel teribil
si multe altele... Cu niste caini detectivi; cu 2 tipi care inventau chestii si traiau in lumea dinozaurilor (imi amintesc cand a denumit un fluture. elefant )
Viata cu Louie si Copiii de la 402, Orasul Purceilor(sau ceva de genul), si cam atat mai erau dar nu mai tin minte.
Minimax-horsland,zambetul lui sharlot,iacari, bibi vrajitoarea.
jetix-h20, hannah montana,magiceni di waverly place,cei cu andi, copii de la 402, ...multe si pe fox kid denis pericol public
Mie de pe minimax imi place zambetul lui sharon:X
spioanele, copiii de la 402. Cam atat, funda?
Salve.Mai copiilor din ziua de astazi,astea nu mai sunt desene animate, cautati pe youtube: Nu Pogodi, Sandy Bell... daca vreti desenele animate adevarate ale anilor '80
Bafta!
Viata cu Louie, Copii de la 402, Piratul Jack cel teribil, Sandokan(de pe Minimax), Ocolul lumi in 80 de zile (minimax), Mai erau alea cu animalutele alea 2 ce tebuiau sa desfaca vraja facuta de stapani,Desenele alea cu Yoyo si DocCroc,Pokemon,SonyX,Galctic Footbal,alea cu Sgongoku,pilotii Nascar, Omul de Fier, Cei 4 Fantastici,Diabolicu(ceva de genu), Naruto, mai sunt o gramada de desene da nu imi mai aduc aminte...