Profa ta de chimie e cam... #$$@#$%. ce treaba are.
dar ce trebuie sa te invetzi cu dreapta? sa scrii cu ea? nu`i obligatoriu!
Nu devia stangacia pe dreapta. Asa trebuie lasat cum e. Stangaci mai sunt si Clinton, Obama.si multi altii. Se interzice cadrelor didactice fortatea de a scrie cu mana dreapta. Are scoala un consilier psihologic, treci pe la cabinet.
Si eu sunt stangaci Tot ce fac fac cu stanga Inclusiv cand servesc masa, Asa se spune ca oamenii stangaci sunt foarte talentati Cred, Dar egzista o problema; Ci care sunt stagaci vor avea probleme cu inima Si acest lucru este un adevar Deoarece inima este pe partea stanga si la efort forteaza mai mult inima Cand eram in scoala primara fac o paranteza diriginta i-mi lega mana stanga sa nu pot sa scriu cu ea Scriam cu dreapta dar asa de urit ca pina la urma m-a lasat sa scriu cu stanga La ora actuala scriu cu ambele maini Cred ca si pentru tine este cel mai bine Dar eu nu as renunta la mana stanga indiferent ce se va intimpla Mana stanga face parte din viata mea Asa ca stangacii sunt si vor fi cineva Pa
Dreptaci-scrii, mananci,[toate alea]cu mana dreapta.si strangaci (-//-) cu mana stranga. Pai daca tu te`ai invatat de mic cu stanga. nu te prea poti dezvata. pune`o pe profa ta sa scrie cu stranga. sa vezi poate?
Convertirea stangacilor la dreptaci poate fi traumatizanta.Scrierea cu ambele maini aduce, in schimb, un echilibru.Printre dezavantajele pentru stangaci se inscrie si faptul ca nu pot deveni stomatologi, intrucat intreaga aparatura este conceputa pentru mana dreapta. S-ar putea sa mai fie si alte meserii.Am remarcat si eu ca stangacii au multe calitati.
Majoritatea scriu cu dreapta, dar putini cu stanga.Acest lucru te face mai special decat marea majoritate. Bucura-te si lasa profesoara ta, ca nu are de ce sa comenteze ea.Pa,pa! :*
Si eu scriu cu stanga si inca 3 colegi de clasa. Stangaci a fost si Mihai Viteazul, si Mihai Eminescu. Chesia de a scrie doar cu mana dreapta se practica doar in perioada comunismului... In definitiv, nu e nicio diferenta.
Nu vad in a fii o problema de a scrie cu stanga.
daca esti stangaci e f ok.
adica pe mine chiar nu m.ar deranja
asa mult daca as fi stangace.
Si eu sunt stangaci si de la gradinita mi-au dar peste mana sa nu scriu cu stanga in prezent scriu cu dreapta dar mult mai urat decat scriam cu stanga in rest fac multe lucruri mai bine cu stanga decat fac ceilalti cu dreapta singura problema zic eu e ca trebuie sa stau pe un colt al mesei cand mananc sa nu le dau la ceilalti peste mana
De ce sa inveti sa scrii cu dreapta daca tu scrii cu stanga?
Profa ta inca traieste in evul mediu cand se credea ca cei stangaci sunt aliati cu diavolul
Diferenta intre dreptaci si stangaci este ca acestia sunt comandati de emisfere diferite ale creierului. Dreptacii de la cea dreapta si stangacii de la cea stanga. Si eu sunt stangace si pana acum am avut norocul de a intalni persoane care au acceptat acest fapt. E foarte greu sa te dezveti si eu nu vad rostul in acest fapt, mai ales ca asta ne face mai speciali:X
Se spune ca stangacii sunt indreptati spre latura artistica (veste buna pentru ca nu-ti trebuie chimia) si in plus multi oameni de succes sunt stangaci, mai sunt unii oameni care au invatat si pot scrie perfect cu ambele maini, deci las-o pe profa de chimie!
Eu sunt stangaci-dreptaci, cand eram mic faceam totul cu mana si am luat o mama de batuta zdravana si am invatat sa fac totul cu dreapta, dar cat de curand mi-am rupt mana dreapta si evident ca mi-a ramas doar stanga si din cate vad incep sa devin din nou stangaci, nu mai simt nevoia sa folosesc mana dreapta ci mai usor imi este cu stanga, la picioare tot timpul am fost stangaci, ma intreb daca o sa aiba vreun efect in privinta sanatatii
anonim_4396 întreabă:
change12 întreabă: