La mine tocmai asta-i problema...
In 12 ani de zile am avut sute de idei de cadouri si niciuna nu s-a materializat(ma rog in unii anii am primit mai bine decat ma asteptam)si acum la 13 ani mi-o spus maicamea sa-i spun EU ce cadou vreau si n-am nicio idee...
Cel mai mare si fericit (ideal) cadou pe care l-as putea primi ar fi "libertate", si mai ales aceea libertate de a sta cu cel pe care il iubesc mult:X...
Am mai pus si eu intrebarea asta.
Eu, personal, imi doresc asta: http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?categoryId=53&itemId=29083
Sarbatori fericite si un an nou fericit!
eu imi doresc. sa pot sa tin in brate pe cineva pe care`l iubesc mult de tot. si sa`mi spuna ca ma iubeste si ca apreciaza ca ii sunt alaturi. e cel mai frumos cadou posibil. cel putin din punctul meu de vedere
Păi, ...de Crăciun, mi-ași dori foarte mult niște cizme până la genunchi[negre], pentru că am numai cizme albe, si cizmele negre țin mai mult la "tăvăleală".
Sal, scuze... nu vreau sati tin morala dar stii asta-i nu intrebare pentru TPU adica inteaba si u ce va de jocuri, scoala alceva nu asta pe bune! Sper ca nu te-ai suparat pe mine
Pei...eu imi doresc de craciun ca fata pe care o iubesc sa se intoarca din nou la mine si sa imi spuna. TE IUBESC