Asa-zisa "karma"
este un fenomen nu stiu cum sa-ti explic
dar am sa-ti spun cum ar functiona
fapte bune se rasplatesc cu fapte bune
faptele rele cu alte fapte rele
cred ca te-am ajutat papa
sincer eu nu cred in karma
(eu zic ca sunt doar coincidente)
Puteai sa cauti si singur/a si ai fi aflat mai repede
http://ro.wikipedia.org/wiki/Karma
Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma - efect, faptă) este înţeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acţiune - fizică sau spirituală - are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viaţă.
funda plsssss
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Karma
Daca nu ai inteles nimic de acolo, karma este un fel de energie interioara, nu inseamna neaparat ceva rau, dar nici ceva bun nu este.
Un fel de "orice actiune are si o reactiune" adica ceva de genu daca faci bine o sa o duci si tu bine si tot asa
"Karma" înseamnă acţiune.Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma - efect, faptă) este înţeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acţiune - fizică sau spirituală - are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viaţă.
"Karma" reprezintă rezultatul unor acţiuni ale unui om. Se referă la "cauză şi efect". Ce i se întâmplă unei persoane e datorat propriilor acţiuni, bune sau rele.
Pe scurt cat de mult te plac oamenii datorita faptelor pe care la faci. de exemplu: faci un lucru urat pentru cineva rezulta ca ai pierdut din karma. faci un lucru bun castigi karma.
Karma este o forta care influenteaza destinul in functie de faptele bune sau rele facute de tine. Spre exemplu: faci un lucru rau...peste cateva ziile cica o sa ti se intample cava rau. Daca faci fapte bune se crede ca o sa fii rasplatita. FUNDITA? please
Yurisa întreabă: