anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e asa de palpitant la viata? De unde toate vorbele cu,,viata e extraordinara! traieste-o din plin!,,? Ce intelegi tu prin a trai viata din plin? Eu nu pot sa vad dincolo de banalele obiceiuri din fiecare zi, tu poti?

4 răspunsuri:
| Sebastian11x1 a răspuns:

Fii atenta... zici ca viata e anosta? ia pune-te an locul unuia care sta toata ziua antr-un scaun cu rotile, an locul unui orb care nu stie ce e aia lumina, macar atat, si o sa realizezi ca viata asta care tu o vezi asa insipida are totusi farmecul ei.nu te opreste nimeni sa-ti traiesti viata din plin, totul este sa stii cum sa o faci

| Xenya a răspuns:

Si pe mine ma cam lasa rece chestia asta cu traitul din plin..sa fiu sincera nici nu pot sa dau o definitie pentru"a traii din plin" deci nu stiu ce inseamna! Lucrurile banale pe care le facem zilnic ne reprezinta ca oameni nu lucrurile extravagante! Viata nu e extraordinara, este grea, dura, fara a avea dreptul la o a doua sansa! Pentru fiecare lucru pe care il dorim trebuie sa muncim! Trebuie sa ne dam seama ca viata nu este doar roz ci mai are si nuante de gri!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, eu pot. Am învățat asta de-a lungul anilor. Ce înseamnă la mine să trăiesc viața din plin? Este important ce înseamnă pentru mine viața. Viața înseamnă copii, natură, zâmbet, fericire, joacă, cunoaștere, pasiune.Cum o trăiesc? Mă joc, fac ce-mi place, zâmbesc, alerg, citesc, pun entuziasm în tot ce fac, muncesc ca să-mi fie bine, sunt conștientă de tot ce e în jur și apreciez până nu e prea târziu. Pentru mine să trăiești viața din plin nu înseamnă "senzații tari", ci înseamnă să fac ce-mi place.

| positivity a răspuns:

Înţeleg şi rostesc banalul "oh" deschizând ochii şi plutind în aer. Ceva deosebit? Pentru mine nu. Prin "viaţa e extraordinară. Trăieşte-o din plin!" înţeleg nimic mai mult decât nebuniile pe care le fac în fiecare zi. Aventura şi adenalina îmi curge prin vene, asta e sigur. Adevărul este că mereu mi-am dorit să-mi pun viaţa în pericol, măcar o dată. Viaţa este fantastică, dacă o înţelegi. Nu o poţi citi printre rânduri, e ceva magic, într-o formă banală.
Dacă vrei să o descoperi, trebuie să rişti. Cazi în prăpastie, în necunoscut, sau rămâi în acelaşi loc, plictisit pentru totdeauna.

Întrebări similare