Nu conteaza il faci cum vrei numai ca online nu pierzi nimic hartia se pierde cand scoti la imprimanta.
Real... pentru ca daca iti faci jurnal online e posibil sa se strice calculatorul.netul. sau altele si nu il mai poti recupera. asta e parerea mea. eu una am jurnal real
Real-- dar de de ce va place voua sa scrieti acest jurnal Te rog eu nu am inteles niciodata
Eu una prefer jurnalul real,pentru ca poti scrie cum vrei, poti pune tot felul de maruntisuri prin el, lucruri importante pentru tine.Plus ca il poti personaliza in stilul propriu, deosebit.Un jurnal online poate avea tot felul de efecte, imagini...dar parca nu e la fel.Ma rog, fiecare cu parerea lui.Tu alegi
Cred că este mai benefic cel real.Un jurnal online de fapt care să îl ai în calculatorul tău se poate pierde se poate strica DEFINITIV calculatorul şi jurnalul nu îl mai ai şi pierzi atâtea amintiri şi e păcat.
Pentru cel real o sa cheltuiesti ceva bani. Dar e totusi mai bun pentru ca:
1. ochii tai nu sufera foarte tare;
2. poti sa il citesti chiar si cand nu esti conectat la internet;
3. am uitat ce mai e... oricum cele mai imoprtante au fost 1 si 2
Eu cred ca real, deoarece poti cat de cat sa il tii in siguranta, departe de ochii lumii...Cel online e mai complicat de pastratt secret, deoarece ce a fost pus pe internet, poate fi accesat de tot internetul, oricat de bine pazit ti se pare tie ca e, si nu cred ca ti-ar conveni sa iti citeasca cineva cele mai intime ganduri...Bineinteles si cel real are dezavantaje(il poti pierde, uita pe undeva, etc.) dar tot acesta mi se pare mai sigur si mai practic. De ce spun practic? Pt ca il poti lua cu tine peste tot daca vrei, daca ti se intampla ceva important, il poti scoate si nota chiar atunci, pe langa cel virtual, la care nu stii daca ai permanent acces la internet.
Online daca nu iti mai umbla cineva pe pc, ca cel real ti-l poate citi cineva