Gresit. Nu toti ninja pot folosi stilurile,precum Iruka, el nu are nici un stil. Sakura este ninja medical si atat, nu are talent in Ninjutsu, esti dezinformat, daaca vrei poti sa te uiti pe naruto.wikia.com,este enciclopedia Naruto unde vezi informatii detaliate despre fiecare personaj!
Naruto are elementul vand, Sasuke are elementele fulger si foc insa Sakura nu are niciun element; cel putin nimeni nu a specificat ceva in legatura cu natura ei...
S-a facut ninja medical tocmai pentru ca nu putea controla nimic altceva
Eu mă uit la episoade, nu pe wiki. Urmărește povestea. Spune la un moment dat că are vântul, tu ești dezinformat
Wiki e inspirata de episoade si din manga.Tot ceea ce apare in episoade sau manga apara in maxim 2 zile si pe wiki.Acel wiki nu accepta greseli, este original.Sunt sigur ca daca se mentiona ca are Sakura vantul sigur aparea, tu esti dezinformat, te-ai uitat degeaba la toata seria daca crezi ca Sakura are vantul.
De fapt, nu m-am uitat degeaba. TPU nu este pentru a te certa cu alții care nu acceptă că nu toți oamenii sunt de acceași părere, și că tot ce spune el e corect. TPU este pentru a ajuta cei care au nevoie. Aș putea sigur să te înjur dar ce rezolv, tu contrazici ca un copil mic.
Dar daca esti asa convins spune-mi episodul in care se zice. Daca nu stii atunci sigur n-ai dreptate.Si eu as putea sa te injur dar nu o voi face pentru ca de acum incolo nu-mi mai pun mintea cu... din astia ca tine care cred ca Sakura are vantul
Plus ca de ce ai vrea sa ma injuri, pentru ca zic adevarul pe care tu nu-l sti?
Gresit. Nu toti ninja pot folosi stilurile,precum Iruka, el nu are nici un stil. Sakura este ninja medical si atat, nu are talent in Ninjutsu, esti dezinformat, daaca vrei poti sa te uiti pe naruto.wikia.com,este enciclopedia Naruto unde vezi informatii detaliate despre fiecare personaj!
MiSeSpuneTyna întreabă:
MadutzaDiana64 întreabă: