Dansul desigur
dar poti sa incerci si cititul despre dansul
cititul indeopste eu socot ca nu este un hobby dar o necisitate
Depinde ce placeri ai eu una prefer dansul :X dar sa nu neglijez cititul totusi byee
Depinde ce obiective ai. Parerea mea este ca un pic din amandoua ar fi mai mult decat perfect, dansul te ajuta sa te menti in forma, echivaleaza cu sportul insa si sa citesti este ceva foarte important. E bine sa stii cate un pic din toate se va dovedi mai util decat sa excelezi in doar un lucru.
Dansul :x desi depinde si de firea fiecaruia. unii poate nu sunt facuti ca sa danseze;))
apropo. uite un dans dragut http://www.youtube.com/watch?v=5QHOxch5apk&feature=related
:x
cei anonimi sa nu mai raspunda de ce dansul o argumentare vreau anonimule.
parerea me e ca ar fi bine sa citesti deorece te ajuta mai mult la modul de a te exprima si te ajuta sa stii mai mult. sai la baza ta un vocabular adecvat atunci cand intri in contact cu diferite persoane. te ajuta in momentele in care intri in discuti cu persoane invatate deorece atrunci vei avea ce spune nu vei sta si te vei uita ca alti stiu si tu nu. conteaza mult ce citesti. cand esti copil citesti ca pentru un copil iar cand esti mare citesti ca un om mare. sper ca m-ai inteles ce vreau sa zic. mult succes
Hobby-ul ti-l alegi singura fara a cere parerea altora.Asta depinde de ce iti place.