| NegativPozitivGirl a întrebat:

Ce este mai greu? Sa te inalți sau sa slabesti? Argumentati.

Răspuns Câştigător
| qLoveSmileღ a răspuns:

Buna.

Depinde de ambitia ta. happy

Poti slabi mancand fructe, legume, salate.Tot ce este sanatos.Mai rar cu dulciurile pentru ca ingrasa foarte mult, mai ales ciocolata! Nu mai manca dupa 6 seara, decat mere! Tot depinde de ambitia ta.Trebuie sa faci si mult sport, ca dupa ce slabesti ti-se lasa pielea, daca nu faci sport! Poti sa te inalti daca faci volei, bascket si multe altele.

Hai, multa bafta kiss

Pa`pa. happy

3 răspunsuri:
| myhaelutzza a răspuns:

Amandoua.Dupa vreo 18-19 ani fetele nu mai cresc in inaltime si in general e ceva genetic.decat daca faci sport. volei de exemplu.Si de slabit e foarte greu dar depinde de organismul si metabolismul fiecaruia.la fel ca si cu inaltimea dar pentru a slabi mai poti tine diete dar ca sa te inalti nu este nici o dieta.anyway si sa slabesti si sa te inalti e f greu daca mama natura te-a dat intr-un fel ai sa cresti dupa cum ti-e constructia corpului.

| IloveGnR a răspuns:

Eu sincer nu vreau sa cresc in inaltime (deocamdata) deci pentru mine e mai greu sa slabesc happy

| Gaby119711 a răspuns:

Eu cred ca este mai greu sa te inalti pentru ca, chiar daca faci un sport precum volei basket sau alt ceva sa te inalti dureaza mult iar sa slabesti este un pic mai usor deoarece corpul arde la orice fel de sport ai mult mai multe posibilitati si ia si mai putin timp decat inaltatul.Da acum myhaelutzza are dreptate depinde si de metabolismul persoanei.

Întrebări similare