Nu stim ce este mai important daca nu ne spui si ce a facut si daca a facut bine ca s-a intors la tine.Eu cred ca trebuie sa te bucuri ca s-a reintors la tineBafta!
O data intors la tine se va simti liber sa faca din nou ceea ce a facut.Nu te lasa indusa in eroare de purtarea lui spasita, dar daca inima ta rabda sa-l ierte...
Amandoua au o importanta deosebita, dar bucurate ca s-a intors la tine, inseamna ca a facut o alegere buna.
Depinde de ceea ce a facut nu rezi? ...acum ramane ca tu sa aperciezi mai mult sau mai putin...
De ce a facut de depinde, intr-un fel, si ce va face in viitor. Daca chiar ii pare rau, si tu esti sigur ca este adevarat, este mai important ca s-a intors la tine.
Daca a facut ceva, nu si-a asumat responsabilitatile(desi era vinovat), si acum se intoarce pur si simplu la tine, nu mi se pare corect. Incearca sa comunici cu el despre ce s-a intamplat si ce se va intampla in viitor.
Pentru mine.conteaza ce-a facut pentru ca astfel imi pot da seama daca mai merita vreo sansa, acum ca "s-a intors la mine", sau nu
Conteaza ca el sa indrepte acea greseala si sa iti dovedeasca ca se poate schimba!