| fcsb a întrebat:

Ce este razor 1911?

17 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

Razor,Paradigm, Reloaded sunt Grupuri de hackeri fondate special pentru a pirata jocuri. Fondat in 96 de Shane E. Pitman si Sean Michael Breen ( momentan ambii la inchisoare ) grupul supravietuieste si fara ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai adevaru e ca este ceva, ceva destul de important semnificativ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cum le pot folosi daca sunt datele unui joc pe care doresc sa-l instalez?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello this is RaZoR. This is a call to all our fans that want to suport our work. We encounterd some
financial difficulties and we turn to you for help. So please, if you like us and want to see us again at
the top, help us today. You can do that by using this link.https://www.paypal.com/......bin/webscr Thank you so much for hearing us out. Cheers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razor 1911 este un hacker foarte bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O organizatie care fac crackuri pentru jocuri piratate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era greu un google
http://en.wikipedia.org/wiki/Razor_1911

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razor 1911 a fost un gamecracker foarte cunoscut, dar a fost demis si inchis pentru 5 ani pentru o frauda de 70000$ pe piata neagra vanzand jocuri piratate., totusi echipa isi continua lucrul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt eroii tai din tinerete, sunt oameni simpli care ofera bucurie fara a cere nimic in schimb, sunt cei cu care am crescut in perioade revolutionare, sunt cei pe care nu'i vom uita niciodata. Ei sunt The pirates of the 777seas si ma bucur ca suntem din aceeasi generatie. Ei sunt unii dintre putini care pot sa spuna cu sunt cu adevarat liberi. Ei sunt Razor1911.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razor 1911 = cei mai buni promoteri pentru jocurile PC, daca nu erau ei nu stiam si nu jucam multe jocuri. In concluzie razor 1911=o echipa de vis care a facut multe fara sa ceara nimic, gamecrackeri pasionati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

adica iti arata ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un grup de oameni care pirateaza niste jocuri pe care tu le downloadezi gratuit fara sa le mai cumperiwinking asa ca eu zic sa pe pupati mana pentru asta happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu cum sa-l folosesc.Ma ajuta cineva plz?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

RAZOR 1911 este o organizatie de crackeri ai jocurilor pentru PC.
RAZOR 1911 scoteau jocurii crackuite inainte ca jocul sa se lanseze cum sunt:CRYSIS, LEFT 4 DEAD 2 SI ALTELE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA exact

| Up_Seevenn_1993 a răspuns:

Nu sunt hackeri... sunt crackeri (persoane care folosesc metoda"reverse engineering" pentru a modifica programe deja compilate fara a avea nevoie de codul sursa, toate acestea fiind facute la nivel de assembly code), NU SUNT HACKERI, NU E UN HACKER.

Întrebări similare