| MariaaDrb a întrebat:

Ce fac ca sa-mi creasca mai repede ungiile?crying
le vreau mari happy
[scuze categoria ]

Răspuns Câştigător
| rapgirl123 a răspuns:

Uleiul de ricin e o solutie (aplici pe unghii si pe cuticule) sau un amestec format din ulei de ricin, ulei de masline si zeama de la o lamaie. aplici pe unghii si evident si pe cuticulehee hee) inainte de culcare, iar dimineata te speli cu un sapun care contine si glicerina (cel mai bine e sa iei de la nivea). acest lucru il vei repeta timp de 1 saptamana sau doua. pe deasupra trebuie sa le dai o forma (cel mai bine ar fi sa le faci patrate pentru ca asa nu se agata si pe deasupra sunt si la moda. daca nu te descurci ar fi indicat sa te duci la manichiura ca nu costa mult sau sa te ajute o prietena care se pricepewinking ) daca mai vr solutii, contacteaz-ama la id asta : deya_an_andreea. sunt experta in ale unghiilor laughing

7 răspunsuri:
| PinkDea a răspuns:

Exista un tratament la Avon parca ca sa-ti creasca unghiile mai repedewinking

| PredatoR a răspuns:

Tine-le mult timp in apa si ingrijeste-le.

| InGErAsHFaCutPraF21 a răspuns:

Poti sa folosesti ungii false

| XastamikaX a răspuns:

Daca mergi la strand sau faci baie o sa vezi ca incep sa creasca in cateva zile vor fi deja mult mai mari.

| selenaxXxgomez a răspuns:

Trebuie să le lași cât mai mult în apă. După 4-5 zile vei vedea o diferență considerabilă. Sper că te-am ajutat. Fundă?

| bebita15 a răspuns:

- paii. si eu le am la mana dreapta mari iar la stanga 2 mari si 3 mici laughing ca mi s`au rupt oh go on
- tinele in ulei caldut tongue si se vor intariiwinking si asa iti vor creste pentru ca nu se mai rup tonguebatting eyelashes
- bafta! laughing love struck

| Mari_3578 a răspuns:

Eu mi-am comandat de la avon o solutie care avea culoare roz si au inceput sa creasca foarte repede si au fost si mai rezistente. Incearca si tu!