Buna Eu cred ca visele sunt create de tine. Inainte sa adormi incearca sa te gandesti la cat mai multe lucruri, dar lucruri care iti plac! pentru ca daca te gandesti la ceva negativ s-ar putea sa te trezesti cu un cosmar si te vei trezi speriata si de obicei vei avea o zi proasta. Cel putin asa merge la mine Eu de obicei cand ma culc foarte tarziu si tocmai m-am uitat la ceva poze cu persoane care imi plac sau asa visez ceva despre ele Din cand in cand, daca am noroc, mai pot sa imi controlez visele dar extrem de rar. Ultima data cand le-am controlat a fost cam acum 3 ani. Cand iti controlezi visele poti sa schimbi si sa creezi absolut orice! Ca sa il controlezi trebuie sa faci cumva sa te trezesti in vis. Mie mi s-a intamplat cand am avut un cosmar si am schimbat totul. Noroc la visat !
Pai visele nu le poti face tu.Visele sunt doar reflectia a ceea ce vezi in viata de zi cu zi.Creierul face visele, iar daca nu visezi nu iti fa probleme, ca ai sa visezi mai incolo, incat vei recompensa si ce nu ai visat.Deci daca vrei vise uitate la televizor la filme dinalea ca se omoara intre ei, arme, horror, etc. Ceva de genu.
O zi buna.
Visul nu i ceva ce poti controla! cand visezi creierul nu lucreaza... pur si simplu e dat pe stand by...nu exista nimic ce poti face, crede ma, am vazut zeci de documentare despre asta!
Nu stiu nici eu. Te gandesti seara la lucrul pe care vrei sal visezi si potae vei avea noroc. Bafta!
imi cer mi de scuze ca rad dar nu trebuie sa faci nimic visele nu sunt provocate visele vin din minteaa noastra inainte de a adormi gandeste-te la cineva sau ceva eu asa fac!
Inchide ochii si gandeste-te la ceva frumos inainte sa te culci... poate vei reusi.desi visele vin instantaneu, nu vin de la noi.totusi incearca si asta.
Inainte sa te culci gandeste te la un lucru fantastic pe care ti l doresti de ex iti doresti sa poti zbura si te gandesti te tot gandesti la el si ai sa vezi ca gandindu te la el o sa si visezi ca vei zbura (incearca la mine functioneaza)
@Nonny50,in zecile de documentare vazute de tine,n-ai auzit de vis lucid? Eu am tot timpul vise stupide si imi dau seama ca visez si imi pot controla visele,ba mai mult,pot controla si pe ceilalti din vis, dar niciodata cu am reusit sa zbor(am auzit ca se poate), inca lucrez la asta.Am vise din astea cam de 2 ori pe luna si iti garantez ca se poate sa iti controlezi visele.Degeaba vezi zeci de documentare daca nu experimentezi pe propria piele.
AvalohAlyn întreabă: