si eu, asta calmeaza la sigur ori dau cu pumnii in sacul de box special amenajat
Imi eu capul de pe umeri si-l pun un pic la racoare in frigider, stii ce te ajuta!
Buna.
De fiecare data cand sunt nervoasa ascult muzica. Ma calmeaza si pentru un timp uit de problemele pe care le am.
Pai ma enervez imi rup parul din cap si incep sa ma ceerrt cu toti ca sa scap de asta ma pun sa ma uit la un anime.
Cand sunt nervos plec din dormitor de la tv si m-a duc in celalalt dormitor si stau la calculator bag ceva muzic citesc comentari si trece. pe urma ma duc la wc fac pipi trag apa ma spal pe maini daca tot nervos sunt, ma duc in bucatarie deschid frigideru ma uit prin el iau suc beau si pe urma plec la baie fac un dus dau drumu la muzica ca am in cabina de dus acult muzica fac baie si gata uit sunt pe alta lume.
Ma gandesc sa nu fac vreo prostie si incerc sa ma temperez cu niste bile pe care le invart in mana si scot un sunet care te calmeaza.Se gasesc pe net. Daca nu merge ma duc si bat pe cinevaTe calmeaza instantIncearca prima varianta.