| εмiLч97 a întrebat:

Ce faceti atunci cand va plictisiti? big grin

14 răspunsuri:
| alles1999 a răspuns:

Mancam happy

| NegruAlb a răspuns:

Ma uit la un film/serial, citesc, ies afara, ma joc, ma uit la tv sau fac curat happy

| inspyred a răspuns:

Dragoste laughing

| IsJustAnIllusion a răspuns:

Ascult muzica, desenez ceva, ma uit la un serial/film sau citesc o carte buna.

| Narcis2015 a răspuns:

Ies afara; ma joc Counter-Strike, si pe friv; scriu temele(acum nu am); intru pe fb; ascult muzica; citesc tutoriale; ma uit la poze de coperta fb.Cam atat.

| anonimg a răspuns:

Cand te plictisesti nu este bine sa faci nimic; caci lucrul facut din plictiseala nu ar iesi cum trebuie.
Eu nu am timp sa ma plictisesc.
Dar poti citi o carte buna din colectia asta: http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html

| AvalohAlyn a răspuns:

Citesc,joc managere de fotbal(jocuri online) sau pur si simplu stau si savurez o inghetata in balcon,uitandu-ma pe geam.laughing
O idee ar fi sa incerci sa gatesti, sa citesti ceva, sa joci un joc pe calculator, telefon etc sau sa te uiti la TV, sa asculti muzica sau sa vizionezi seriale sau filme.Succes

| cuppidon15 a răspuns:

Poti sa citesti o carte,sa asculti muzica, sa te uiti la un film/serial, sa faci curta, sa iesi cu prietenii, sa citesti diverse articole pe net...

| Innsbruck a răspuns:

Ascult muzica
Ma uit la filme/seriale

| OnuOnulică a răspuns:

De obicie când mă plictisesc ascult muzică.

| AnaMariaJRock a răspuns:

Ascult muzica/desenez/cant/citesc/ma uit la un film/ies afara/meditez/dorm...

| happytpuhappy a răspuns:

Stau, ies afara citesc o carte fav curat stau pe telefon pe tableta stau cu sora mea etc multe chestii

| LeZizu a răspuns:

Eu nu ma plictisesc, pentru ca intodeauna fac ceva.

| Karabatic a răspuns:

Cand ma plictisesc intru pe TPU

Întrebări similare