Chiar crezi ca am un program prestabilit? Nu stiu, ce-mi trece prin cap in momentul ala.
Dar inainte de toate dau drumul la muzicá.
Cand deschid prima data calculatorul intru pe mozilla si apoi pe TPU, dupa ai intru pe mess
Cand deschid prima data calculatorul (nou achizitionat, asa am inteles eu), cred ca instalez windows`ul.
Eu intru pe mess, dau drumu la mzuica,, apooi intru pe TPU, unde stau pana imi cad ochii. TRaiasca TPU
Prima data intru pe mess, apoi pe TPU, pe hi5.si dupa aceea pe diferite site-uri
Have a nice day!
1. dau refresh
2.intru pe mess
3. zic la PC-Bine te-am gasit
4.intru pe TPU
5. vb cu voi.
Ma uit la el, apoi ii dau restart pentru ca imi dau seama ca am intrat in contul mamei ca de obicei
Intru pe TPU de cele mai multe ori... dar se mai intampla sa intru si pe alte site-uri, cum ar fi youtube
Ii dau restart)! muzica si relax.de`aia am eu calculatoru` eventual TPU, messu si restul` poa` sa mai astepte)!
Pai dupa ce il deschid ma duc si fac cafea sau ies pe balcon si vb la telefon ))
Pai, mai intai intru pe TPU sa vad care mai e treaba, pe urma intru in contul meu pe youtube sa vad cati au mai urmarit filmuletele pe care le-am pus eu si daca a postat cineva comentarii. Dupa ce am terminat cu asta, dau drumul la muzica si ma joc counter-strike pana imi vine rau.