Si eu sunt in aceeasi dilema. M-am apucat sa ma uit pe youtube la Batrani si nelinistiti si ma amuza f. tare sau poti citi Ingerul Mortii de Mihail Stroia, ce consta in torturarea prizonierilor dintr-o inchisoare.
Te pui in pat cu capul in jos si te uiti pe tavan Incerci sa te gandesti, de ex., la prietenu', la prietenele tale sau la orice altceva care sa-ti distraga atentia. Ascult muzica de multe ori, ma inveselesc repede .
Atat.
Ce fac? imi iau un joc de pe net si ma joc pana ma plictisesc mai rau, sau imi scot un film si il vizionez
Buna! stiu cum te simti.si eu m-am simtit asa cateva saptamani dar am trecut peste.mi-am zis ca nu are rost doar sa stau si sa lenevesc intruna.asa ca am inceput sa ies pe afara cu colegele mele si mi-a trecut.
Poi in primul rand ...La un Film, gen Comedie, Si restul timpul mas petrece cun meci de footbal cu prietenii sau ceactivitate iti
place tie
Cauta pe net filme in functie de genul preferat de tine si iti garantez ca nu te vei mai plictisi niciodata.Mai intai iti recomand sa urmaresti trailer-ul filmului ca sa vazi daca iti place. Poti invita un prieten la tine sa urmariti impreuna.Vizionare placuta!
aDEeLAa întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: