Pai tocmai am citit intrebarea ta si incerc sa iti rasp si sa iti cer sa imi oferi o funditaaa! pplz X:
Bine.ce sa fac si eu. stau si ma amuz de intrebarea ta, cascand incontinuuuu.imi e somn.ma gandesc ca atunci cand o sa adorm o sa te visez pe tine intrebanduma si ce zici? si eu o sa-ti raspund:in orice caz nu citesc. dupa aia ma gandesc iar ca ma culc si te visez pe tine intrebanduma:ce ai? si eu zic:nimic.o ba da este ceva...m-am saturat de intrebarile tale aiurite! eu zic ca e caraghios. fundita? pliz!
EuCuriosul vezi pate branza aia iti provoaca niste vanturi parca te vad eu cum zbori imi ceva ca avionu da cand se termina NOSU e bine de el ca macar are halat de laborator
Si in legatura cun intrebarea fac matreata
Construiesc un nou regim politic,iar pe lângă asta, creez o nouă populație făcută din brânza amestecată cu castraveți si shaorma cu pigmenți albaștri și cu un tal neramificat filamentos *intrerupere radio: intrerupem acest program pentru. a va anunța că | Grăuceanu sări, si-si uita palosu'n căruță | |sfeecla|*, tu?
Ma catar pe bloc in halat de laborator cu caciula de claun pe cap si in acelasi timp mananc branza
Momentan nimic.si nici mai incolo.si nici maine.cred ca nici poimaine.nu am un job asa ca nu fac nimic.in rest bine si rau la nimeni. sau sa fiu mai clara- fac umbra pamantului degeaba, deocamdata!
GreyRose întreabă:
KidooDance întreabă:
cornel întreabă: