| Clorox a întrebat:

Ce faceti de Halloween? Va costumati? Iesiti undeva?

13 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

E o prostie americana luata de la scandinavi aceasta sarbatoare. Stau acasa si citesc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ar trebui sa facem ceva? americanii se duc cu plugusorul?

| asperger3 a răspuns (pentru suntserios):

Coerct.
Practic noi am importat aceasta sarbatoare.
De ce nu au importat si americanii Plugusorul, Sorcova, etc?

| Clorox explică (pentru suntserios):

Cui ii pasa ce fac ei? Daca tie iti place ceva, faci! Nu?

| Mayhem666 a răspuns:

Nu fac nimic special, daca sunt acasa, si e vremea frumoasa, probabil o sa imi descarc ceva muzica de Halloween si ies in gradina sa ma relaxez si sa ascult muzica in timp ce ma uit spre padurea care moare incet. Daca ar fi fost o sarbatoare oficiala a Romaniei, probabil cand eram mic as fi iesit costumat si colindam pentru dulciuri (yummy) si speriam oamenii, pentru ca ador sa sperii oamenii. Daca Halloween-ul ar fi fost o sarbatoare romaneaca, probabil ar fi fost una din putinele sarbatori majore care nu implica moartea a sute, sau mii de animale nevinovate, cum se intampla de Craciun (porcii) si de Paste (mieii), si probabil...adica sigur ar fi fost singura sarbatoare care mi-ar fi placut, mai ales ca primesc dulciuri. Ador dulciurile, in special ciocolata, aia e preferata mea happy
Tu ce faci de Halloween?

| Clorox explică (pentru Mayhem666):

Imi place cum gandesti! Vorbim in privat happy

| Mayhem666 a răspuns (pentru Clorox):

Ok!

| Sociopat a răspuns:

Probabil ca o sa organizam o petrecere acasa la un prieten luand in considerare faptul ca e si ziua altui prieten pe 1 noiembrie. Probabil o sa ne costumam si o sa bem mult.

| Clorox explică (pentru Sociopat):

Si eu am venit de la club, chiar acum, nu cred ca-ti arata dar e 11:23!
Am cam luat-o la bord, nu pot sa te incurc! laughing laughing laughing laughing laughing

Răspuns utilizator avertizat
| HarleyQuinn a răspuns:

Probabil voi face cosplay când mă duc la școală. Rafe Adler (din Uncharted 4) sau Jane Lane (din Daria).
În rest, voi sta acasă, ca de obicei, deoarece Halloween-ul nu se prea sărbătorește în România.

Întrebări similare