Sall. nu ii asculta pe ceilalti care isi bat joc de tine. serios. nu te mai teme. nu va fi asa ceva. sfarsitul lumii vine pentru toti atunci cand este timpul pentru fiecare. gandeste-te logic. Dumnezeu a creeat lumea in 7 zile. De ce crezi ca tot El ar distruge-o. Ar fi absurd. Stai linistit si in 1999 s-a spus ca este sfarsitul lumii ca si acum, in 2012. sau anul trecut pe 09. 09. 2009. Relaxeaza - te. NU se va intampla nimic iti garantez
Imi pare rau daca te dezamagesc, dar nu cred in asa ceva... cel putin nu e inca momentul...
bafta
Cand va fi sfarsitul lumii nu se stie. Tu nu iti mai fa atatea griji! Traiesteti viata pana atunci!
Nu e adevarat, nu-ti mai face griji Dumnezeu nu ar fi asa crud cu noi, in plus sunt doar zvonuri inventate pentru a se face bani pe urma lor, cum stia Nostradamus ca peste nu stiu cate mii de ani va fi sfarsitul Lumii? Nu-ti mai face griji, cand va veni sf Lumii noi nu o sa mai fim, sau poate ca lumea nu se va sfarsi niciodata daca pana acum nu s-a sfarsit, poate chiar o sa mai existe o era(presupun).
Stai calm!
Nu ...defapt profu de religie ne-a sp ca sunt 11 semne ca va veni apocalipsa si intre ele sunt cateva mii de ani
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: